Ο ΠΣΑΤ και το αθλητικό φωτορεπορτάζ

Δευτέρα, Μάιος 17, 2021 - 4:00μμ

Ο ΠΣΑΤ συνεχίζει τις διαδικτυακές συναντήσεις του μέσω τηλεδιάσκεψης με τα μέλη του. Συναντήσεις που είχαν έως τώρα κύριο θέμα τις αθλητικές εφημερίδες (Αθλητική Ηχώ, Φως των Σπορ, Φίλαθλος, Sportime ) και τα ένθετα των πολιτικών εφημερίδων (Αθλητικά Θεσσαλονίκης, περιοδικό ΕΘΝΟΣΠΟΡ). Φυσικά θα συνεχίσουμε πολύ σύντομα και με τις αθλητικές εφημερίδες που δίνουν σήμερα μέσα σε δύσκολες συνθήκες τον αγώνα τους, αλλά και με τις υπόλοιπες πολιτικές εφημερίδες που έγραψαν ...ιστορία για τα αθλητικά τους.

Το επόμενο διαδικτυακό αφιέρωμα του ΠΣΑΤ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Μαϊου από 12.00-14.15, είναι κάπως διαφορετικό, αλλά εξ ίσου σημαντικό. Θα παρουσιάσουμε, με συντονιστή τον πρόεδρο του Συνδέσμου ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, το αθλητικό φωτορεπορτάζ και το μεγάλο ρόλο του στην ενημέρωση.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από το αθλητικό κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube και τη σελίδα του ΠΣΑΤ στο Facebook και έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι.

Τα μέλη του ΠΣΑΤ που είναι φωτοειδησεογράφοι και επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρουσίαση της Τρίτης μπορούν να το δηλώσουν εγκαίρως με email στη διεύθυνση HYPERLINK "mailto:[email protected]" [email protected] προκειμένου να τους αποσταλεί το λιγκ σύνδεσης στο ΖΟΟΜ.

Υποστήριξη: SilkTech