Ένας θρύλος της ποδηλασίας στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Μάιος 7, 2021 - 4:00μμ

Ο Πατρινός πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και γενικός γραμματέας του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, Βασίλης Διαμαντόπουλος, υποδέχτηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, τον Μαρκ Κάβεντις, αθλητή της Deceuninck Quickstep, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για μίνι προετοιμασία μαζί με τον προπονητή του και σύμβουλο της Ομοσπονδίας, πρώην πρωταθλητή του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, Βασίλη Αναστόπουλο.

Ο Βρετανός ποδηλάτης, που θεωρείται ο κορυφαίος σπρίντερ στην ιστορία του αθλήματος, έχει κατακτήσει 48 νίκες σε ετάπ των τριών Μεγάλων Γύρων (30 εκ των οποίων στον Γύρο Γαλλίας), έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής δρόμου αντοχής, ασημένιος Ολυμπιονίκης στην πίστα στο αγώνισμα του omnium, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην πίστα στο αγώνισμα του madison και μετράει συνολικά 150 νίκες στη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του.

Ο Μαρκ Κάβεντις μαζί με τον Βασίλη Αναστόπουλο θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στους δρόμους της Αττικής και στο ποδηλατοδρόμιο μέχρι τις 12 Μαΐου.

Η ΕΟΠ εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή της για την παρουσία του στη χώρα μας και του εύχεται καλή διαμονή. Επίσης να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον Βασίλη Αναστόπουλο που κατάφερε να ανέλθει προπονητικά στο υψηλότερο επίπεδο προβάλλοντας την Χώρα μας διεθνώς.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech