Τα δύο σενάρια για το φετινό Champions League αν αποβληθούν οι «3»!

Τρίτη, Απρίλιος 20, 2021 - 6:32μμ

Δύο σενάρια, που εξετάζουν στην UEFA σε περίπτωση, τελικά, που η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αποβάλει από τα ημιτελικά του Champions League Ρεάλ, Σίτι και Τσέλσι, αποκαλύπτει η γερμανική Bild!

Θυμίζουμε, η UEFA θα αποφασίσει την Παρασκευή αν θα πετάξει εκτός διοργάνωσης τους τρεις συλλόγους, εκ των ιδρυτικών μελών της European Super League.

Σε πρώτη φάση, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία μιλάει ανοικτά για αποβολή. Νωρίτερα, άλλωστε, ο Γιέσπερ Μόλερ, πρόεδρος της δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, δήλωσε πως Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι πρόκειται να αποβληθούν άμεσα από τα ημιτελικά του φετινού Champions League!

Σε αυτήν την ακραία περίπτωση, τίθεται το ερώτημα τι θα γίνει μετά. H Bild, λοιπόν, αναφέρει πως είτε θα δοθεί το τρόπαιο απευθείας στην Παρί Σεν Ζερμέν είτε θα πάρουν τις θέσεις των τριών οι ομάδες που αποκλείστηκαν στους «8», δηλαδή οι Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Πόρτο.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στο Europa League, όπου στα ημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές και μένει να δούμε πού θα οδηγήσει όλη αυτή η ιστορία, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το ποδόσφαιρο.

Υποστήριξη: SilkTech