Η ΝΕΠ υπέκυψε φυσιολογικά 23-4 στον Ολυμπιακό

Κυριακή, Απρίλιος 18, 2021 - 1:33μμ

Την 11η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε ο Ολυμπιακός στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά επικρατώντας το μεσημέρι της Κυριακής (18 Απριλίου) της ΝΕ Πατρών με 23-4 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Δώδεκα ημέρες πριν τον ημιτελικό απέναντι στην ουγγρική Ουΐπεστ στην Βουδαπέστη, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την ομάδα που θα αγωνιστεί στο κρίσιμο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα. Δεν αγωνίστηκε η Χριστίνα Τσουκαλά. Αίσθηση προκάλεσε το γκολ που πέτυχε η τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου σε μια τακτική εφαρμογή της παίκτριας παραπάνω.

Τα κορίτσια από την Πάτρα απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες παίζοντας ένα παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 23-4
Τα οκτάλεπτα: 7-2, 7-1, 4-0, 5-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 4, Κανετίδου, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Σταματοπούλου, Τορνάρου 2, Τριχά 2.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα 1, Τσιμάρα, Μανέτα 1, Ν. Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 1, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κουρέτα 1, Γιαννακοπούλου, Ντάσιου, Πουλοπούλου.
Διαιτητές: Δασκαλοπούλου - Κόκκινος
Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης.

Υποστήριξη: SilkTech