Σοκ με την ανακοίνωση απόσυρσης του Λαμάρκους Όλντριτζ! ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Απρίλιος 16, 2021 - 2:02μμ

Σοκ στον κόσμο του ΝΒΑ με τον Λαμάρκους Όλντριτζ να ανακοινώνει την απόσυρση του από τα παρκέ. Ο λόγος για αυτή του την απόφαση είναι ένα πρόβλημα στην καρδιά. Όπως ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter πήρε την δύσκολη απόφαση για λόγους υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πολύπειρου ψηλού:

Γράφω αυτό το γράμμα με βαριά καρδιά. «Στο τελευταίο μου παιχνίδι, είχα μη φυσιολογικό παλμό. Αργότερα την ίδια ημέρα, η κατάσταση επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσω ακόμη περισσότερο. Το επόμενο πρωί είπα στην ομάδα τι συνέβη και πήγα σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αν και είμαι καλύτερα, αυτό που ένιωσα εκείνο το βράδυ παραμένει μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες μου. Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το ΝΒΑ, για 15 χρόνια το μπάσκετ ήταν η προτεραιότητά μου, τώρα όμως αυτή είναι η υγεία και η οικογένειά μου». αναφέρει ο Όλντριτζ.

Ο Όλντριτζ έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο για 15 χρόνια. Το 2006 έγινε ντράφτ στο νούμερο 2 απο τους Σικάγο Μπούλς. Για μεγάλο μέρος της καρίερας του αγωνίστηκε στους Μπλέιζερς (2006-2015), στην συνέχεια στους Σαν Αντόνιο Σπέρς (2015-2021), ενώ πρόλαβε να φορέσει την φανέλα των Νέτς για μόλις πέντε αγώνες. Ο Όλντριτζ έχει αναδειχθεί 7 φορές All star και φημιζόταν για την ικανότητα του στο σκοράρισμα τόσο στο low όσο και στο high post.

Παρότι δεν κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο «δακτυλίδι», αποτέλεσε έναν σπουδαίο παίκτη που θα λείψει από την μπασκετική κοινότητα.

Υποστήριξη: SilkTech