Φόρμουλα 1: Με θεατές τα Grand Prix σε Πορτογαλία και Ισπανία

Δευτέρα, Απρίλιος 12, 2021 - 11:52μμ

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021 ξεκίνησε και βάσει της εντυπωσιακής πρεμιέρας, πολλοί θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να δουν τους αγώνες από κοντά. Σε ποια Grand Prix θα είναι όμως αυτό εφικτό;

Ο αγώνας του Σακχίρ διεξήχθη με κόσμο στις κερκίδες, όμως προϋπόθεση για την εξασφάλιση εισιτηρίου ήταν είτε να έχεις κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19, είτε να έχεις ήδη αναρρώσει από τον κορωνοϊό.

Ο επόμενος αγώνας, που θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου στην πίστα της Ίμολα στην Ιταλία, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, το πλάνο για αυτούς που ακολουθούν είναι διαφορετικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Racefans.net, στο Grand Prix Πορτογαλίας που θα διεξαχθεί στο Πορτιμάο στις 2 Μαΐου, θα υπάρχουν κανονικά θεατές – όπως συνέβη άλλωστε και πέρυσι. Υπάρχει όμως πλάνο που αφορά rapid tests και όχι μόνο.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και μία εβδομάδα αργότερα, στην πίστα της Καταλούνια στη Βαρκελώνη, όπου θα διεξαχθεί το Grand Prix Ισπανίας.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι θα ισχύσει με τον αγώνα στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό (είναι προγραμματισμένος για τις 23 Μαΐου) ενώ είναι ήδη γνωστό πως στις 6 Ιουνίου δεν θα υπάρχουν θεατές στους δρόμους του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν.

Υποστήριξη: SilkTech