Πανέτοιμη στην Πολωνία η Αντωνία Γιαννακοπούλου της ΠΓΕ

Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021 - 1:54μμ
Η αποστολή της Εθνικής μας στο αεροδρόμιο

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Πολωνία και ειδικότερα στην πόλη Kielce από αύριο έως 24 Απριλίου, αναχώρησε γεμάτη ελπίδες η Εθνικής μας ομάδα πυγμαχίας Νέων Νεανίδων.

H πρωταθλήτρια Ελλάδας

Στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τους συνόδεψε ο πατρινος πρόεδρος της Ε.Ο.Π. Σωτήρης Καμπέρος. O Πρόεδρος ευχήθηκε στα μέλη της Εθνικής αποστολής καλή δύναμη μέσα στα Πολωνικά ρινγκ, να τηρούν αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχει θεσπίσει η ΑΙΒΑ για την πανδημία covid19 και τέλος τους αποχαιρέτησε με την ελπίδα για ένα Παγκόσμιο Μετάλλιο.

Να θυμίσουμε ότι στην κατηγορία των 54 κιλών στις νεάνιδες θα συμμετάσχει η Γιαννακοπούλου Αντωνία - Φιλίππα  της ΠΓΕ, και στους νέους, ο Δημήτρης Μεϊμέτης στην κατηγορία των 69 κιλών, ενώ ο Νίκος Αντωνόπουλος σε αυτή των 75.

Οι προπονητές που θα συνοδεύσουν την αποστολή είναι ο κάτοχος (2*) αστεριών AIBA Ανδρεάδης Νίκος και ο Μιχαλόπουλος Λάμπρος της ΠΥΓΜΗ, και θείος της Γιαννακοπούλου, κάτοχος ενός αστεριού ΑΙΒΑ (1*) .
Είναι δωρεάν η αναμετάδοση των αγώνων από το κανάλι youtube της AIBA.

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στην αθλήτριά μας όπως και στους έμπειρους προπονητές που θα τους συνοδεύουν.

Υποστήριξη: SilkTech