Ζευγάρωσαν τις νίκες τους στην Α1 οι γυναίκες της ΝΕΠ

Σάββατο, Απρίλιος 10, 2021 - 4:14μμ

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών πέτυχε η ομάδα της ΝΕ Πατρών επικρατώντας στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας με 11-3 του ΝΟ Ρεθύμνου.

Με τη νίκη αυτή τα κορίτσια του Κώστα Σακαλή έφτασαν στους έξι βαθμούς στην διοργάνωση. Αντίθετα το συγκρότημα του Βασίλη Κουνδουράκη παρέμεινε στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή.

Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, είχε ως πρωταγωνίστρια την ομάδα της Πάτρας η οποία είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιων από την Κρήτη.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 11-3

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 2-0, 4-1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα, Τσιμάρα 1, Μανέτα, Μιχαηλίδου 2, Μοίραλη, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 4, Κουρέτα 2, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη, Γιαννακοπούλου, Ντάσιου 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού 2, Κυριακάκη 1, Γαβαλά, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Φαρμάκη, Λαμπρονίκου, Παναγιωτάκη.

Υποστήριξη: SilkTech