Χωρίς Αποστολόπουλο και Πλιάτσικα αλλά με ψυχολογία η Παναχαϊκή στη Λιβαδειά

Τρίτη, Απρίλιος 6, 2021 - 6:32μμ

Κανονικά διεξήχθη τη Δευτέρα (5/4) στο προπονητικό κέντρο «Α. Σπανός» η προπόνηση της ομάδας μας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρ. Καραπίτσου. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Μουστακόπουλος.

Αγωνιστικούς ρυθμούς ανεβάζει σιγά σιγά ο Κολοβούρης που δείχνει να ξεπερνά κ αυτός το πρόβλημα τραυματισμού του. Τέλος ο Αποστολόπουλος συνεχίζει την ειδική θεραπεία που ακολουθεί και δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον επόμενο αγώνα.

Σήμερα Τρίτη (6/4) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παναχαικής» η τελευταία προπόνηση της ομάδας και πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα τεστ COVID-19.

Στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Κολοβούρης, Σούλης, Πάνος, Σταμόπουλος, Larrea, Bruce, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Μασούρας, Cerutti, Batrovic, Κουσκουνάς, Γιούσης, Κόκας, Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Αργυρόπουλος, Αραβίδης, Σκεπετάρης.

Υποστήριξη: SilkTech