Έβγαλε διοίκηση ΕΟΚ και ο Βασιλακόπουλος! Η λύση στα δικαστήρια

Τρίτη, Απρίλιος 6, 2021 - 2:15μμ

Το νέο ΔΣ της ΕΟΚ, που συνήλθε διαδικτυακά απόντων των υποστηρικτών Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε όπως αναμενόταν τη δική του διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας έλαβε 11 ψήφους από τα 12 μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία και εξελέγη… ένας ακόμη προσωρινός πρόεδρος, μετά τον Φάνη Χριστοδούλου που είχαν ψηφίσει χθες άλλα εννιά μέλη που σήμερα απείχαν από τη διαδικασία. Μάλιστα τα μέλη που έβγαλαν προσωρινό πρόεδρο τον μεγάλο άσο του παρελθόντος χθες, πήγαν σήμερα στο Πρωτοδικείο και ζήτησαν να εγκριθεί η νομιμότητα της διαδικασίας.

Τη λύση θα δώσει η δικαιοσύνη, καθώς είναι σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει… δικέφαλη προεδρία στην προσωρινή διοίκηση. Την Τετάρτη αναμένεται το νέο επεισόδιο στην υπόθεση, καθώς αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση από το Πρωτοδικείο.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προσανατολίζεται σε εκλογές στην ΕΟΚ στα τέλη Μαΐου και όχι ηλεκτρονικά, αλλά με φυσική παρουσία (και κατόπιν self test κορωνοϊού) θέτοντας και ως όρο να εγγραφούν όλα τα ενεργά σωματεία στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ η πλευρά Φασούλα και Λιόλιου επιθυμεί να γίνουν πιο σύντομα οι εκλογές και ηλεκτρονικά.

Το δεύτερο ΔΣ και ο Πατρινός Ροζής

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 12 μέλη (την θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Αλεξόπουλου, πήρε ο Πατρινός Δημήτρης Ρόζης), ενώ η πλευρά της απελθούσας διοίκησης της ομοσπονδίας, κάνει λόγο για νόμιμη σύγκλιση και απαρτία, κάτι - σύμφωνα με την τοποθέτησή της - δεν ίσχυσε στην χθεσινή συνεδρίαση.

Αναλυτικά η σύνθεση του 2ου Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Γιώργος Βασιλακόπουλος

Αντιπρόεδρος Α': Κώστας Παρίσης

Αντιπρόεδρος Β': Αριστείδης Γολέμης

Ταμίας: Δημήτρης Αγγελόπουλος

Γενικός γραμματέα: Παναγιώτης Τσαγκρώνης

Όλα αυτά κι ενώ το πρώτο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε χθες, με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, θα συνεδριάσει αύριο με θέμα την προκήρυξη εκλογών... 

Την απάντηση για το ποια συνεδρίαση είχε την νομιμότητα για να συγκροτήσει σε σώμα το Δ.Σ της προσωρινής διοίκησης, ποιο σχήμα είναι νόμιμο και πότε θα οδηγήσει την ΕΟΚ σε εκλογές, θα δώσει πιθανότατα το Πρωτοδικείο.

Υποστήριξη: SilkTech