Τετραπλό... χτύπημα του Παναιγιάλειου λίγο πριν τη σέντρα

Πέμπτη, Απρίλιος 1, 2021 - 5:02μμ

Την ενίσχυσή τους συνεχίζουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής ενόψει της σέντρας που έρχεται στο πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τέσσερις προσθήκες ενώ φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Οι τέσσερις  τελευταίες μεταγραφές των «μελανόλευκων» είναι ο Αιγιώτης μεσοεπιθετικός Μάριος Σπηλιωτόπουλος, οι επίσης μεσσοεπιθετικόί Γιώργος Ξυνός και Θανάσσης Σπυρόπουλος, όπως και ο Πατρινός τερματοφύλακας Θεοφάνης Ψυχράμης.

Οι ανακοινώσεις:

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Σπηλιωτόπουλο. Ο Αιγιώτης μεσοεπιθετικός εντάσσεται στο δυναμικό του Συλλόγου για να προσφέρει της υπηρεσίες του στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε το Σωματείο του Άρη Σκάλας Λακωνίας στο οποίο ανήκε ο ποδοσφαιριστής για την όποια διευκόλυνση.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εντάσσει στο δυναμικό του τον Θεοφάνη Ψυχράμη. Ο τερματοφύλακας που προέρχεται από την ομάδα νέων της Παναχαϊκής συστρατεύεται στην προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε το Σωματείο το οποίο ανήκε για την διευκόλυνση της μετακίνησης του στην ομάδα μας.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εντάσσει στο δυναμικό του τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Ξυνό. Στον πολλά υποσχόμενο νεαρό ποδοσφαιριστή ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα!

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την επιστροφή του Αιγιώτη ποδοσφαιριστή Θανάση Σπυρόπουλου. Ο εικοσάχρονος μεσοεπιθετικός που στο παρελθόν ήταν μέλος της ομάδας νέων του Συλλόγου μας, συστρατεύεται στην προσπάθεια μας.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για όλες τις διευκολύνσεις το Σωματείο της Εράνης Φιλιατρών, στο οποίο ανήκε ο ποδοσφαιριστής».

Υποστήριξη: SilkTech