Τσιτσιπάς: «Ένιωσα κατάθλιψη εξαιτίας της πανδημίας» - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Μάρτιος 30, 2021 - 11:02μμ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πανδημία, τις δυσκολίες που έφερε στη ζωή του ο κορωνοϊός, ενώ δεν αρνήθηκε ότι ένιωσε κατάθλιψη. Παράλληλα, αποκάλυψε τα σχέδιά του για το μέλλον του και την αγάπη του για τον κινηματογράφο που από χόμπι το κάνει πλέον ως επάγγελμα!

Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Alpha Radio. Ο Έλληνας πρωταθλητής, αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και στις επιπτώσεις που είχε η πανδημία στο ψυχικό του κόσμο.

Παράλληλα, αποκάλυψε τί έχει σκοπό να κάνει αφότου σταματήσει το τένις.

«Με έχει δυσκολέψει, ναι, όπως όλους. Υπήρξε στιγμή πριν από λίγους μήνες, δεν θα το κρύψω που ένιωσα στοιχεία κατάθλιψης. Ένιωθα πολύ μόνος, ότι κάτι δεν πάει καλά. Με επηρέασε σε ορισμένα σημεία πέρυσι και φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τί θα μπορούσε να κάνει εκτός από το τένις, τόνισε:

«Έχω δημιουργήσει χόμπι εκτός τένις, που πιστεύω μου έχουν δώσει δυνατότητες, που δεν πιστεύω ότι άλλοι αθλητές είχαν ή έχουν. Για παράδειγμα, θα αναφέρω τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, που ασχολούμαι και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα χόμπι, το οποίο πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ.

Το έχω εξελίξει πάρα πολύ στη ζωή μου, έχω καταφέρει από χόμπι να έχω εισόδημα απ' αυτά - κάτι που δεν το περίμενα ποτέ. Πριν από μερικούς μήνες υπέγραψα με μια εταιρία η οποία ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου, για να δημιουργήσω μια σειρά γι' αυτούς το πώς είναι να ταξιδεύεις ανά τον κόσμο παίζοντας τένις. Σκέφτομαι να κάνω μια παραγωγή κάποια στιγμή».

Δείτε το απόσπασμα από τη εκπομπή με τις δηλώσεις του «Tsitsifast» στον Alpha Radiο:

Υποστήριξη: SilkTech