Έπεσε μαχόμενη η Παναχαϊκή στη Νίκαια - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Μάρτιος 28, 2021 - 5:05μμ

Λύγισε στο τελευταίο λεπτό η ηρωική Παναχαϊκή στη Νίκαια στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο συνήθης… ύποπτος και πρωτοπόρος Ιωνικός… χτύπησε στο φινάλε και πήρε τη νίκη με 1-0.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Εξαιρετικά στάθηκε το συγκρότημα του Χρήστου Καραπίτσου παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες του στο ντέρμπι της ημέρας αλλά προδόθηκε από μία αδράνεια στο 93ο λεπτό με τους Νικαιώτες να έχουν αυξήσει κατακόρυφα την πίεσή τους.

Με όλα εναντίον της η Παναχαϊκή, με τραυματισμούς και περιπέτειες κορωνοϊού της τελευταίας στιγμής, στάθηκε σε όλο το 90λεπτο με αξιοπρέπεια σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, απέναντι στο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Αμύνθηκε με εξαιρετικό τρόπο και κυνήγησε το γκολ στην αντεπίθεση αλλά τελικά η ποιότητα των γηπεδούχων και η παρατεταμένη… τύχη τους στο φινάλε των αναμετρήσεων λύγισε τους ατσάλινους σήμερα «κοκκινόμαυρους».

Πλέον η Παναχαϊκή έπεσε πάλι εκτός εξάδας και υποδέχεται την επόμενη Κυριακή (3/4) την Δόξα Δράμας σε ένα οριακό πλέον παιχνίδι για τα πλέι οφ.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Κάρτες: 35’ Ομάρ / 35’ Τσερούτι, 44’ Ανάκογλου, 95’ Λαρρέα

Γκολ: 93’ Μάναλης

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου (78’ Κουιρουκίδης), Αμπούντ-Ομάρ, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας © (46’ Μουμίν), Νιάσε (68’ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (46΄Ματσούκας), Πλατέλλας (94’ Τσιριγώτης), Κάστρο

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Σούλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Λαρρέα, Πάνος, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς (85’ Παπαδόπουλος), Τσερούτι (85’ Μπελεζάκης), Μασούρας (75’ Κόκας), Κουσκουνάς © (68’ Γιούσης)

Υποστήριξη: SilkTech