Επανεκλέχτηκε στην ΕΟΠΕ ο Τάκης Αντωνόπουλος!

Κυριακή, Μάρτιος 28, 2021 - 1:32μμ
Ο Τάκης Αντωνόπουλος

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην ομοσπονδία βόλεϊ και συνεχίζει στη θέση του προέδρου της ΕΟΠΕ ο Γιώργος Καραμπέτσος, ενώ ο πατρινός παλιός άσος και προπονητής, Τάκης Αντωνόπουλος, επανεκλέχτηκε για 3η φορά στο ΔΣ της Ομοσπονδίας!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.

1. Καραμπέτσος Γεώργιος 191. Εκλέγεται Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ..

2. Τριανταφυλλίδης Μιχαήλ 80. Εκλέγεται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., δεδομένου ότι έλαβε ποσοστό άνω του 25% των συνολικών ψήφων.

ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.

1. Χαριτωνίδης Κωνσταντίνος 161

2. Χαλβατζής Νεκτάριος 150

3. Δατσέρης Νικόλαος 146

4. Αντωνόπουλος Παναγιώτης 137

5. Κεμανετζής Ειρήναρχος 135

6. Τέφα Ιφιγένεια 130

7. Χρόνη Ευφροσύνη 126

8. Πασπάλας Αναστάσιος 124

9. Καζάκου Ελένη 119

10. Καλαντζής Βασίλειος 114

11. Ξοφάκης Χαράλαμπος 114

12. Ακριβούλης Βασιλείος 109

13. Βλάχος Παντελεήμων 106

14. Ορφανίδης Θεόφιλος 106

15. Βερούτης-Γκιόκας Ιωάννης 104

16. Χαριτίδου Δήμητρα 103

17. Κογκαλίδης Ελευθέριος 95

18. Τασχουνίδης Χρήστος 92

19. Ντράκοβιτς Γεώργιος 91

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Τ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Τάκης Αντωνόπουλος με δήλωση του ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν τονίζοντας τα εξής:«Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία για τη μεγάλη τους συμμετοχή  στην εκλογική  διαδικασία, και την εκτίμηση που  έδειξαν στο πρόσωπο του Γιώργου  Καραμπετσου, αναγνωρίζοντας την προσφορά της προηγούμενης  Διοίκησης,  καθώς επίσης  και την εμπιστοσύνη  τους σε μένα προσωπικά  που με επέλεξαν για τρίτη συνεχόμενη  φορά μέλος του Δ.Σ. Η επόμενη μέρα θα είναι η αρχή  για την ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπάμε, με την ΕΟΠΕ  να αποκτά και πάλι  την αξιοπιστία της στην Αγορά, να απελευθερωθεί  διοικητικά  ώστε να δημιουργήσει  τις συνθήκες  και τις προϋποθέσεις για να μπορέσει να δωσει προτεραιότητα στην ενίσχυση και υποστήριξη στα σωματείων και  στους παραγόντων, που αγωνιούν και ματώνουν οικονομικά για την επιβίωση τους».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΣΠΕΠ

«Ως πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια, τόσο τον φίλο Γιώργο Καραμπέτσο για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας, όσο και στον άμεσο συνεργάτη μου Τάκη Αντωνόπουλο για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ, όλα τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου στην Ένωση, παράγοντες δηλ. των σωματείων της ΕΣΠΕΠ, που συμμετείχαν στην παρούσα εκλογική διαδικασία. Η επόμενη μέρα που ξημερώνει δεν θα μας βρει με μόνο μια ώρα ΜΠΡΟΣΤΑ, αλλά και το Βόλεϊ που υπηρετούμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Καλή δύναμη και δουλεία, για την επίτευξη των στόχων και την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε.  

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Πρόεδρος ΕΣΠΕΠ»

Υποστήριξη: SilkTech