Επανεκλογή Νίκου Βασιλείου στον ΣΕΔΥ

Τετάρτη, Μάρτιος 24, 2021 - 11:48πμ

Το απόγευμα του Σαββάτου (20/3) πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ η ψηφοφορία -με ψηφιακά μέσα- για την ανάδειξη του νέου το Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής έγινε την Κυριακή (21/3).

Ψήφισαν 173 από τα 176 μέλη του συνδέσμου που έχουν δικαίωμα ψήφου και αξιοσημείωτη είναι η επανεκλογή του πατρινού Νίκου Βασιλείου.
Ιδού οι εννέα πρώτοι σε ψήφους που αποτελούν το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.
Εξελέγησαν, λοιπόν, οι Μιχάλης Σκαλοχωρίτης (150 ψήφους), Νίκος Μπουδραμής (91), Μαρία Δασκαλοπούλου (81), Ανέστης Κωνσταντινίδης (75), Νίκος Βασιλείου (72), Γρηγόρης Σπανούδης (71), Άννα Ηλιοπούλου (70), Ελένη Βαρούτσικου (62) και Μιχάλης Μπιράκης (56).

Ο Νίκος Βασιλείου γεννήθηκε στην Πάτρα και υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΝΟΠ, κολυμβητής αλλά και παίκτης της ομάδας πόλο. Ακολούθως διετέλεσε προπονητής της ανδρικής ομάδας, ενώ μεταπήδησε στη διαιτησία, όπου μάλιστα κατάφερε και έγινε διεθνής. Θεωρείται ο πρωτεργάτης του κολυμβητικού τμήματος της ΝΕΠ από την ίδρυσή της έως σήμερα. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, στέλεχος του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών. Πλέον έχει εγκαταλείψει την ενεργό διαιτησία, την οποία υπηρετεί και βάδίζει στα χνάρια του ο γιος του Κωνσταντίνος.

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech