Επίθεση της ΑΚΑΣ στον Αυγενάκη ενόψει των εκλογών

Τετάρτη, Μάρτιος 24, 2021 - 11:02πμ

Με τον Λευτέρη Αυγενάκη τα έβαλε για ακόμα μία φορά η Ανανεωτική Κίνηση Αθλημάτων ΣΕΓΑΣ. Η ΑΚΑΣ, η οποία διεκδικεί με τη Σοφία Σακοράφα την προεδρία στις επικείμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ, κατηγορεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Τα μεγάλα λόγια των εκλεκτών του κυρίου Αυγενάκη, οι ανακοινώσεις τους, τα δημοσιεύματα του διαπλεκόμενου site  (με τις 500.000 ευρώ ανάθεση από την ΕΡΤ), κατέρρευσαν στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ.

Τα Σωματεία του στίβου, με τη μαζική συμμετοχή και κυρίως με τη φανερή τους ψήφο:

-       Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης συνέχειας και προοπτικής   στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ,

-       Απέρριψαν την επιχειρηματολογία της Αναγέννησης, που μήνες τώρα κατηγορεί τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, ως αποτυχημένη. 157 στα 160 Σωματεία είπαν το ακριβώς αντίθετο. Υπερψήφισαν και τον Διοικητικό και τον Οικονομικό Απολογισμό, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας το πολύ σημαντικό έργο που έγινε στο στίβο τα 20 και πλέον τελευταία χρόνια.

-       Έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Κώστα Παναγόπουλο, στο  Βασίλη Σεβαστή, στη Σοφία Σακοράφα, στην ΑΚΑΣ.

Η Αναγέννηση, αναγνώρισε ότι αποτελεί μειοψηφία. Δεν τόλμησε να αντιπαρατεθεί. Δεν ζήτησε το λόγο ούτε ένας υποστηρικτής της, κάτι που συνιστά τεράστια ασέβεια προς στα Σωματεία.

Εάν  είχε τη στήριξη των σωματείων, όπως ισχυριζόταν, θα είχε καταψηφίσει τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.  Δεν το έκανε. Γιατί δεν μπορούσε.

Και δεν μπορούσε γιατί αποτελεί μειοψηφία.

Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ αποτελεί  καθαρό προμήνυμα για τις εκλογές της 31ης Μαρτίου.

Με την εμπιστοσύνη των Σωματείων, συνεχίζουμε στο θετικό δρόμο που χαράξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, διασφαλίζοντας την ενότητα και την προοπτική του Ελληνικού στίβου, για τα σωματεία μας, τους αθλητές, τους προπονητές, τους εργαζόμενους, για όλους τους εθελοντές – ανθρώπους του ελληνικού κλασικού αθλητισμού».

Υποστήριξη: SilkTech