Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος νέος πρόεδρος στην ΕΟ Ποδηλασίας

Κυριακή, Μάρτιος 21, 2021 - 5:42μμ

Σε διάφορες θέσεις των Αθλητικών Ομοσπονδιών εκλέγονται πατρινοί παράγοντες.

Έτσι μετά την πρώτη χρονικά -κατ' ουσίαν- επιτυχία του Τάσου Χρυσανθόπουλου που αναλαμβάνει την προεδρία της Ε.Ο. Τοξοβολίας (αλλά και του Πέτρου Συναδινού), έχουμε και δεύτερο πατρινό πρόεδρο, τον Βασίλη Διαμαντόπουλο στην ΕΟ Ποδηλασίας.

Λίγο πολύ αναμενόμενη ήταν η επικράτηση του Πατρινού  στις εκλογές της ποδηλατικής ομοσπονδίας.
Οι εκλογές που ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ανέδειξαν νικητή τον Βασίλη Διαμαντόπουλο έναντι του Παναγιώτη Πριστούρη.
Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος είχε διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενώ εδώ και χρόνια υπηρετεί τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών από τη θέση του γενικού γραμματέα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στην σημερινή Γ.Σ., ιδιαίτερα αυτά που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους αφενός και αφετέρου για την επιλογή των συμβούλων που θα απαρτίσουν το Δ.Σ. για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.
Να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συμβούλους που εξελέγησαν. Επίσης τα συγχαρητήρια στον Ιάκωβο Φιλιππούση για την εκλογή του ως εκπρόσωπος της Ε.Ο.Π. στην Ε.Ο.Ε. καθώς επίσης στον Πρόεδρο και στην Γραμματέα της Γ.Σ. κ.κ. Παυλόπουλο Βασίλειο και Ρακιτζοπούλου Στέλλα αντίστοιχα, για την άψογη διεξαγωγή της Γ.Σ. και την Εφορευτική Επιτροπή. Ακόμα όλους τους φίλους του ποδηλάτου για την πολύτιμη συμπαράστασή τους.
Θα χρησιμοποιήσω και τα 11 μέλη του Δ.Σ. προκειμένου όλοι μαζί να βγούμε από την οικονομική στενωπό. Κάνω ανοικτή πρόσκληση όπως την είχα κάνει και πριν τις εκλογές σε όλα τα σωματεία να παροτρύνουν μέλη τους να δηλώσουν αν επιθυμούν να πλαισιώσουν τις διάφορες επιτροπές της Ε.Ο.Π.
Το βάρος που αναλαμβάνουμε μεγάλο πιστεύω ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ. το συνειδητοποίησαν σήμερα στην Γ.Σ. Θα κάνουμε όλοι μας κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσουμε την ποδηλατική κοινότητα. Με πυξίδα την ενότητα την διαφάνεια την αξιοκρατία. Όλοι μαζί μπορούμε πρώτα απ΄όλα είναι οι Αθλητές!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ο Γιάννης Παυλάκης εξελέγη με την παράταξη «Μαζί για τη γυμναστική» με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα της ΕΓΟ, Θανάση Σταθόπουλο στο νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά εξελέγησαν, εκτός του νέου προέδρου κ. Σταθόπουλου, οι κ. κ. Προβιάς και Ψαθάς, ως υποψήφιοι πρόεδροι που συγκέντρωσαν ποσοστό ψήφων μεγαλύτερο του 25%, καθώς και οι παρακάτω υποψήφιοι για το Δ.Σ.: Κωνσταντίνος Πανταζής (50 ψήφοι), Ειρήνη Αϊνδιλή (42), Ειρήνη Μανδραβέλη (41), Αβραάμ Σαπρανίδης (40), Ελένη Τζαβάρα (38), Κωνσταντίνα Δήμα (37), Δημήτρης Τσεγκέλης (34), Γιάννης Παυλάκης (32), Ελένη Μιχοπούλου (30), Σπύρος Σκλάβος (30), Θέμις Χαρίτου (27), Σταυρούλα Κουβάτσου (26).

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech