Χρ. Καραπίτσος: «Πολύ μεγάλη νίκη, στόχος η εξάδα»

Κυριακή, Μάρτιος 21, 2021 - 9:02πμ

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα θητεία του Χρήστου Καραπίτσου στον πάγκο της Παναχαϊκής, με τους “κοκκινόμαυρους” να χαμογελούν μετά από καιρό, χάρη στη νίκη με 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας στην Αγυιά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του τεχνικού της Παναχαϊκής μετά τη λήξη του αγώνα:

«Θέλαμε αυτήν τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλαμε να αποκτήσουμε ηρεμία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι πολύ μεγάλη νίκη έτσι όπως ήρθε. Διότι χτύπησε ο Αραβίδης, είχαμε την αποβολή του Μπρους και τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν ώστε να φέρουν αυτήν τη μεγάλη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και συνεχίζουμε. Η νίκη είναι πολύ μεγάλη. Ο στόχος μας είναι η εξάδα και δεν μπορούμε να το κρύψουμε.

Αυτό που είπαμε μετά το αριθμητικό μειονέκτημα είναι να το πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχουμε την ομάδα, έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας δεν τα αποδίδω στην τύχη. Την τύχη μας την καθορίζουμε μόνοι μας. Εμείς φταίμε, αλλά εμείς θα φέρουμε τις νίκες ώστε να έρθει πάλι η ομάδα εκεί που πρέπει.

Το επιθετικό πρόβλημα μας απασχολεί και θα το δουλέψουμε».

Υποστήριξη: SilkTech