Νίκη... ανάσα και επιστροφή στην εξάδα για την Παναχαϊκή - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Μάρτιος 20, 2021 - 4:47μμ

Την πρώτη της νίκη στο δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος και το πρώτο της γκολ πέτυχε η… ατσάλινη Παναχαϊκή! Οι «κοκκινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν το… δώρο του Γλύκου και επικράτησαν με 1-0 του καλύτερού τους… πελάτη, Απόλλωνα Λάρισας στην Αγυιά για την 16η αγωνιστική της Super League 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και την 7η σε συνολικά 9 παιχνίδια απέναντι στους σημερινούς της αντιπάλους πέτυχε η Παναχαϊκή, η οποία εμφανίστηκε μετά από καιρό με… το μαχαίρι στα δόντια και κόντρα στον Μπεκιάρη που "προσπάθησε" να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, συν τοις άλλοις, αφήνοντάς την από το 19' με 10 παίχτες, επέστρεψε μετά από 4 αγώνες στις νίκες και συνεχίζει να ελπίζει για τα πλέι οφ.

Την αναμέτρηση έκρινε το… τραγικό λάθος του Γλύκου που… έβγαλε προ κενής εστίας τον Γιούση και αυτός δεν λάθεψε! Πλέον το συγκρότημα του Χρήστου Καραπίτσου, που έκανε το δεύτερο ντεμπούτο του στα «κοκκινόμαυρα» έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Ιωνικό στη Νίκαια στην προσπάθεια για να προλάβει το… τρένο της εξάδας.

Δεν σταματάει για την Παναχαϊκή η κακοδαιμονία των τραυματισμών, που τόσο έχει στοιχίσει φέτος, καθώς εκτός από τους απόντες Κουσκουνά και Πλιάτσικα, έκανε και 4(!) αναγκαστικές αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι. Από Δευτέρα όταν θα κάνουν μαγνητική, θα έχουμε νεότερα για τους Αραβίδη, Αποστολόπουλο και Μπάτροβιτς.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Κοττόρος (Δωδ/νήσου), Σκορδίλης (Κέρκυρας)

4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

Κίτρινες: 7’, 19’ Μπρους, 66’ Μασούρας / 18’ Χατζής, 24’ Μπάλλας, 60’ Μπαλογιάννης, 78’ Νύκταρης, 80’ Γκουντρουμπής

Κόκκινη: 19’ Μπρους

Γκολ: 52’ Γιούσης

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Σταμόπουλος, Πατάπης ©, Μαρκοπουλιώτης, Αποστολόπουλος (66’ Πάνος), Μπρους, Ανάκογλου, Γιούσης (67’ Λαρρέα), Τσερούτι (21’ Μουστακόπουλος), Μπάτροβιτς (66’ Κόκας), Αραβίδης (11’ Μασούρας)

Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (59’ Νύκταρης), Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρα, Λίταινας (46’ Μπαλογιάννης), Μπάλλας (46’ Μπάμπης), Γιάκος (58’ Γκουντρουμπής), Χατζής ©, Τζοβάρας (46’ Ντα Κάμπο), Ομπράντοβιτς

Σάββατο 20 Μαρτίου
Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΣΚΟΡΕΡ: 72′ Μαραθωνίτης σουτ
Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΣΚΟΡΕΡ: 52′ Γιούσης σουτ

Κυριακή 21 Μαρτίου – 14:45
Διαγόρας – Δόξα Δράμας (14:00)
Χανιά – Ξάνθη
ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός
Λεβαδειακός – Τρίκαλα

Υποστήριξη: SilkTech