Απέραντη θλίψη για τον Χάρη Παρίση

Τρίτη, Μάρτιος 16, 2021 - 5:02μμ

Μεγάλο ήταν το σοκ στην κοινωνία της Πάτρας από την απώλεια του Χάρη Παρίση. Σύσσωμος ο πολιτικός και αθλητικός κόσμος έσπευσε να στείλει το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα προς την οικογένεια του.

Μερικά από τα δεκάδες μηνύματα.

ΣΕΓΑΣ
Θλίψη στην οικογένεια του στίβου προκάλεσε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, ο θάνατος του υπαλλήλου των γραφείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, Χάρη Παρίση, που για δεκαετίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην οικογένεια του αθλητισμού της Πάτρας και του κλασικού αθλητισμού.
Ο εκλιπών υποβλήθηκε το τελευταίο διάστημα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει την παγκρεατίτιδα, ωστόσο απεβίωσε μετά από περίπου δέκα ημέρες νοσηλείας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Χάρη Παρίση και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Το Δ.Σ της ΑΕΠ Ολυμπιάς, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου θανάτου του υπαλλήλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, Χάρη Παρίση και εκτιμώντας την άριστη συνεργασία του με τους προπονητές και τους εφόρους του σωματείου μας και εκτιμώντας την εν γένει προσφορά του στον τοπικό αλλά και ευρύτερο αθλητισμό, νιώθει την ανάγκη:
1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.
2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος .
3. Να παραστούν εκπρόσωποί του στην εξόδιο ακολουθία.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
5. Αντί στεφάνου, την κατάθεση χρηματικού ποσού σε ίδρυμα της Πόλης
Για το Δ.Σ.

Απόλλων

“Τα Διοικητικά Συμβούλια Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑΣ και ΈΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α. στο άκουσμα του θανάτου του Χάρη Παρίση, που ήταν άνθρωπος με σημαντική προσφορά στο χώρο  του μπάσκετ, έχοντας υπηρετήσει την ομάδα του Απόλλωνα για αρκετά χρόνια, αισθάνονται την ανάγκη να προβούν στα εξής:

* Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.

* Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

* Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην μνήμη του, στο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Κιβωτός Αγάπης” Γαλήνης Ανάπηρων Παιδιών.

* Να σταλεί για δημοσίευση το παρόν ψήφισμα στον Τύπο.

Αγαπητέ μας Χάρη Καλό Παράδεισο!”

Προμηθέας

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΑΕ και του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χάρη Παρίση.

Ο  υπάλληλος των γραφείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου έδωσε μεγάλη μάχη το τελευταίο διάστημα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Ο Χάρης Παρίσης ήταν άνθρωπος με σημαντική προσφορά στο χώρο του στίβου και του μπάσκετ. Ήταν πολύ αγαπητός άνθρωπος και σημαντικός παράγοντας του αθλητισμού και  είχε υπηρετήσει την ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας για αρκετά χρόνια, τόσο σαν φίλαθλος, όσο και σαν στέλεχος φτάνοντας μέχρι το πόστο του εφόρου της πρώτης ομάδας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΕΑΠ

Το Δ.Σ. της ΕΑΠ εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Χάρη Παρίση, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε το μπάσκετ, αλλά και τον αθλητισμό αφήνοντας το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά του.

Ο Χάρης Παρίσης ήταν υπάλληλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. από το 1984 όπου είχε αναλάβει την ευθύνη της γραμματειακής υποστήριξης και την διεξαγωγή των αγώνων, ενώ ήταν... Απολλωνιστής από κούνια, καθώς παρακολουθούσε πάντα την ομάδα του Απόλλωνα και την στήριζε με σθένος. Μάλιστα είχε διατελέσει και έφορος της ανδρικής ομάδας.

Το Δ.Σ. της ΕΑΠ εκφράζει και δημόσια τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγο του Κική και στην οικογένειά του.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ο αγαπημένος μας συνεργάτης για περισσότερα από 35 χρόνια στην ΕΑΣ, Χάρης Παρίσης, έφυγε σήμερα, 15 Μαρτίου 2021, από τη ζωή, απροσδόκητα, χτυπημένος από παγκρεατίτιδα, ύστερα από περίπου 1,5 μήνα σκληρού αγώνα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» της Πάτρας για να κρατηθεί στη ζωή.
Κάθε μέρα ζούσαμε την αγωνία της πορείας της υγείας του, παράλληλα με την οικογένειά του κι επικοινωνούσαμε όλο αυτό το διάστημα, με τον γιατρό μας, Διευθυντή της ΜΕΘ Τάκη Γεωργακόπουλο, μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ, ελπίζοντας πως θα ξεπερνούσε την ασθένειά του και θα γύριζε υγιής κοντά μας. Ο Χάρης έδωσε μάχη μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, πλημμυρίζοντας με θλίψη την οικογένεια του Στίβου.
Ο Χάρης αφήνει μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό στον Στίβο της περιοχής μας αφού ήταν ο πλέον καταρτισμένος και έμπειρος συνεργάτης μας.
Τον Χάρη Παρίση, που γνωρίζαμε από τα μαθητικά μας χρόνια, ήταν σίγουρο πως μια και μόνο επιλογή είχε κάποιος που τον συναντούσε μέσα κι έξω από τους αθλητικούς χώρους: « Να τον συμπαθήσει», γιατί όλους μάς αγκάλιαζε με χαμόγελο, πάντα πρόθυμος να λύσει προβλήματα και να εξυπηρετήσει τους πάντες, αθλητές του Στίβου και μη, σε ελάχιστο χρόνο με τις γνώσεις του, τις γνωριμίες του και τις αναρίθμητες φιλίες που είχε δημιουργήσει όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και πανελλαδικά σε κάθε αθλητικό χώρο.
Ο Χάρης θα μας λείψει πολύ και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη!
Καλό σου ταξίδι, Χάρη!
Καλό Παράδεισο!
Το Δ.Σ. της ΕΑΣ βαθιά συντετριμμένο από την απρόσμενη απώλεια,
συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με το άγγελμα του θανάτου του αγαπημένου μας συνεργάτη κι αποφάσισε:
Να εκφράσει τα Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κική και στους οικείους του.
Να καταθέσει στεφάνι.
Να προσφέρει χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης στη μνήμη του και
Να παραστεί, εφ' όσον καταστεί δυνατόν λόγω των μέτρων της Πανδημίας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος στο άκουσμα του θανάτου του Χάρη Παρίση, δήλωσε:
«Ο φίλος Χάρης Παρίσης διακόνησε τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ μέσα από τις γραμμές του ιστορικού Απόλλωνα και τον στίβο σαν υπάλληλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ επί πολλά χρόνια.
Είναι βαθιά η λύπη όλων των ανθρώπων του αθλητισμού που έφυγε νωρίς μετά από ηρωική μάχη που έδωσε με την τελευταία περιπέτεια της υγείας του και πιο πολύ όσων συνεργαστήκαμε μαζί του, γίναμε φίλοι και τον αγαπούσαμε.
Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του Κική και στα αδέρφια του Γιώργο και Βασιλική».

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δ.Σ του Συνδέσμου προπονητών στίβου Δυτ.Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού φίλου, συνεργάτη ,υπαλλήλου της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου Χάρη Παρίση , εκτιμώντας το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του στον αθλητισμό και σε ένδειξη πένθους, σε έκτακτη συνεδρίασή του , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
1.Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος .
2.Να παραστούν εκπρόσωποί του στην εξόδιο ακολουθία.
3.Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
4.Αντί στεφάνου ,την κατάθεση χρηματικού ποσού σε ίδρυμα της Πόλης
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Παπανδρεόπουλος Κωνσταντίνος Μπούσιας

ΨΗΦΙΣΜΑ Του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Α.Γ.Σ ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του πρόωρου θανάτου του Χάρη Παρίση , υπαλλήλου της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου, το Δ.Σ. του Αρίωνα εκτιμώντας την προσωπικότητά του, το εξαίρετο ήθος του, την καλοσύνη και αγνότητά του καθώς και τη σημαντική προσφορά του στον αθλητισμό, εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την απώλειά του αξιαγάπητου φίλου και συνεργάτη και αποφασίζει ομόφωνα τα εξής:
1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα
2. Να εκφράσουν τα μέλη του τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος
3. Να παραστούν εκπρόσωποί του στην επικήδειο τελετή
4. Στην Μνήμη του , αντί Στεφάνου ,την κατάθεση χρηματικού ποσού σε Ίδρυμα της Πόλης
5. Να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου
6. Να δημοσιεύσει τον παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο τύπο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠ.ΜΠΟΥΣΙΑΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜ.ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΡΟΣ
Η διοίκηση του ΑΟΠ Κούρος και οι προπονητές είμαστε συγκλονισμένοι από τον πρόωρο χαμό του φίλου και συναδέλφου, Χάρη Παρίση. Η συμβολή του στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου και η άψογη συνεργασία τόσων χρόνων δε θα ξεχαστούν ποτέ. Οι άνθρωποι του σωματείου, εκφράζουμε την βαθιά θλίψη αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του

Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας
Έφυγε από την ζωή ο Χάρης Παρίσης
Ένας άνθρωπος τού Αθλητισμού της Πάτρας
Ο εκλιπών ήταν γιός τού μεγάλου ποδοσφαιριστή τού Απόλλωνα Πατρών
Γεράσιμου Παρίση που απεβίωσε στίς 29
Ιουνίου 2020 σε ηλικία 93 ετών
Καλό ταξίδι φίλε Χάρη Καλό παράδεισο...
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΕΛΑΤΗΣ

Φίλε Χάρη,
Στην ψυχή και στην καρδιά όλων μας θα μείνει χαραγμένη η μορφή σου. Ο ήπιος χαρακτήρας σου, η λιτότητα και η ευθύτητα του λόγου σου, η πίστη στις αθλητικές αξίες.
Εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο θάνατός σου είναι τεράστιο. Η σιωπή από την απουσία σου στην αθλητική δράση μας θα ακούγεται πολύ δυνατά στ' αυτιά μας.
Ήσουν για μένα ένας ξεχωριστός φίλος και λαμπρός συνεργάτης που για 36 και πλέον χρόνια - από τις αρχές του 1985 ήσουν συνεχώς δίπλα μου, πάντα πρόθυμος και με γνώση στο να προτείνεις και να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα και τις ανάγκες του χώρου μας. Καλό Ταξίδι Φίλε Χάρη.
ΥΓ. Η φωτογραφία είναι μετά τον τελευταίους σου ( ποιός να μας το έλεγε) Αγώνες, τους Πανελλήνιους Ανδρών - Γυναικών 2020.

Υποστήριξη: SilkTech