Λούντζης: «Να αφήσουμε πίσω την ήττα στην Πυλαία»

Παρασκευή, Μάρτιος 12, 2021 - 9:54πμ

Το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (13/3) απέναντι στον Άρη, έδωσε ο Μιχάλης Λούντζης, μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου κρύβει πολλές παγίδες. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψουμε στις νίκες. Ακολουθεί δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα μιας και θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε οκτώ ημέρες, αφού μετά τον ΑΡΗ θα υποδεχτούμε την Τρίτη τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε εξ αναβολής παιχνίδι και την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε στην Ρόδο τον Κολοσσό H Hotels .

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και θα δούμε το κάθε παιχνίδι χωριστά.

Ο Άρης έρχεται στην Πάτρα με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς προέρχεται από διαδοχικές νίκες και έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και πολύ ταλαντούχα ομάδα.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στον στόχο μας και να δείξουμε από την πρώτη κιόλας κατοχή πόσο πολύ θέλουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι μία ωραία και εντυπωσιακή αναμέτρηση και είναι κρίμα που δεν μπορεί ακόμα ο κόσμος να έρθει στα γήπεδα να διασκεδάσει αλλά και να μας εμψυχώσει».

Υποστήριξη: SilkTech