Πήρε το ντέρμπι με την Ξάνθη και επέστρεψε στις νίκες η Παναχαϊκή - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Φεβρουάριος 28, 2021 - 4:49μμ

Στις νίκες επέστρεψε η Παναχαϊκή, η οποία σε μία ακόμα πειστική εμφάνιση σε ντέρμπι επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης για το φινάλε του πρώτου γύρου της Super League 2 στην Αγυιά για το την κορυφαία αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στο ντεμπούτο του Χρήστου Παρασκευόπουλου στον πάγκο τους, οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν από το πρώτο λεπτό με το… μαχαίρι στα δόντια και απέδειξαν σε μία ακόμα οριακή αναμέτρηση την αδιαμφισβήτητη αξία τους.

Όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι είχε η σημερινή αναμέτρηση, με πολύ δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες καλές στιγμές στις δύο εστίες και αυτές από στημένες φάσεις κυρίως.

Τη διαφορά στην αναμέτρηση έκανε το καταπληκτικό γκολ του Ανάκογλου στο ξεκίνημα με την Παναχαϊκή να μην κινδυνεύει ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στη συνέχεια.

Πλέον οι «κοκκινόμαυροι» έφτασαν τους 17 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 5 θέση, με διαφορά 5 πόντων από την κορυφή και τον Εργοτέλη, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με τα Τρίκαλα εκτός (Τετάρτη 3/3) για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και με τον Διαγόρα στην Αγυιά την Κυριακή (7/3, 20:30!).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Κάρτες: 89’ Μπρους / 22’ Τσαμούρης, 81’ Πέτροβιτς

Γκολ: 8’ Ανάκογλου

Παναχαϊκή (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος (73’ Σταμόπουλος), Πατάπης ©, Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος (73’ Μασούρας), Μπάτροβιτς (59’ Τσερούτι), Ανάκογλου (82’ Παπαδόπουλος), Γιούσης, Αραβίδης

Ξάνθη (Δημητριάδης): Ίτζο, Γκαρσία (74’ Τάντζε), Τσαμούρης, Βέρκερ, Πέτροβιτς, Μπρογιάντε, Θυμιάνης (68’ Τεσίγια), Γουότερς (74’ Ντίνας), Τάτος ©, Σιατραβάνης (90’ Γιούρμαν), Καπνίδης.

Υποστήριξη: SilkTech