Άργησε να… ξυπνήσει και έχασε έδαφος η Παναχαϊκή στο Ηράκλειο - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Φεβρουάριος 20, 2021 - 4:43μμ

Την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Παναχαϊκή, η οποία επιστρέφει τελικά με φτωχό απολογισμό από το τετραήμερο ταξίδι της στην Κρήτη. Οι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον φοβερό και πρωτοπόρο πλέον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο για τη 10η αγωνιστική της Super League 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Άργησε να… ξυπνήσει και να επιτεθεί η Παναχαϊκή, που είχε βέβαια το παιχνίδι σε πλήρη έλεγχο και στα μέτρα της για 70 λεπτά, ενώ για ακόμα μία αναμέτρηση αδικήθηκε στα κρίσιμα σημεία από τη διαιτησία.

Τη διαφορά για τις δύο ομάδες, σε μία κατά τα άλλα ισορροπημένη αναμέτρηση, έκανε το εκπληκτικό το εκπληκτικό γκολ του Μπουρσέλη, που θύμισε Μέσι, περνώντας με.. ρουλέτα τους Πάνο και Αποστολόπουλο.

Ο Εργοτέλης είχε τις καλύτερες στιγμές και η Παναχαϊκή την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος. Έτσι οι «κοκκινόμαυροι» έφυγαν για 8η συνεχόμενη φορά ηττημένοι από τους Κρητικούς στο Ηράκλειο (!) και έμειναν 5 πόντους πίσω από την κορυφή, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την Ξάνθη στην Αγυιά για το φινάλε του πρώτου γύρου.

Η κούραση, οι απουσίες και σε μεγάλο μέρος οι διαιτητικές αποφάσεις σε καίρια σημεία έφεραν για την Παναχαϊκή τον φτωχό απολογισμό του 1 βαθμού στο έτσι κι αλλιώς δύσκολο εξ αρχής, τετραήμερο ταξίδι στην Κρήτη για τις αναμετρήσεις με Χανιά και Εργοτέλη.

Οι τρομεροί Κρητικοί ανέβηκαν για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας στην 6η νίκη τους τα τελευταία 8 παιχνίδι, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ!

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

4ος: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Κάρτες:

Γκολ: 71’ Μπουρσέλης

Εργοτέλης (Ταουσίανης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης (57’ Σερβιλάκης), Μπάτζιος ©, Μαζουλουξής, Πέιος, Κατσούρι, Τσέλιος (64΄Μπουτσάκης), Άππι (85’ Πατρινός), Μανουσάκης, Κόναραντ (46’ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (63’ Μπουρσέλης)

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος (84’ Παπαδόπουλος), Πατάπης ©, Πλιάτσικας, Λαρρέα (67’ Κόκας), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος (84’ Μασούρα), Ανάκογλου, Μπάτροβιτς (67’ Τσερούτι), Γιούσης, Αραβίδης

Υποστήριξη: SilkTech