Tσιτσιπάς: Αφιέρωσε το θρίαμβο στο κορίτσι του που συνδέεται με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας

Πέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2021 - 1:10μμ

«Πνίγηκε» στις αγκαλιές συγγενών και συνεργατών του ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ιστορική νίκη του στη Μελβούρνη απέναντι στο Ναδάλ. Ο «θεός» του τένις κατά τα διεθνή media, πριν φθάσει στα αποδυτήρια μετά τον συγκλονιστικό τετράωρο αγώνα του για τα ημιτελικά, έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα on camera στην αγαπημένη του προκαλώντας σχόλια στα social media.

Όπως διαμήνυσε συγκεκριμένα: «Τ.Ρ. that's for you» (σ.σ. Θ.Π. αυτό είναι για εσένα) και πρόσθεσε τρία φιλιά. Τα social πήραν φωτιά όπως και οι αναζητήσεις στη google για την αγαπημένη του, η οποία είναι η Θεοδώρα Πεταλάς.

Ποια είναι όμως η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά; Η Θεοδώρα Πεταλάς είναι 25 ετών και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, όπου σπούδασε Project Management and Technology. Γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Ελληνα πατέρα, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Η αγαπημένη του Στέφανου μάλιστα συνδέεται με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας καθώς σε ηλικία 9 ετών, ήταν παρανυφάκι στο γάμο του  αδερφού του βασιλιά της Ολλανδίας, Willem-Alexander σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2004.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Στέφανος και η Θεοδώρα εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί καθώς έκαναν κοινές διακοπές στη Μύκονο, ενώ λέγεται ότι η σχέση τους άρχισε περίπου έξι μήνες πριν. Τον περασμένο Νοέμβριο ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να κάνουν βόλτα στην περιοχή της Γλυφάδας και ήδη έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο σχέσης.  

Της Αντυς Μπακοπούλου

Υποστήριξη: SilkTech