Ο Πατρινός personal trainer και πρώην βολεϊμπολίστας στο House of Fame

Κυριακή, Φεβρουάριος 14, 2021 - 11:02πμ

Ανοίγει της πόρτες του το House of Fame La Academia αυτή τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17.15 στον ΣΚΑΪ για να υποδεχτεί τους σπουδαστές του. Το κορυφαίο μουσικό ριάλιτι έρχεται στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο το οποίο θα μας συστήσει τα πρόσωπα που πήραν το εισιτήριο για την πιο fun μουσική Ακαδημία. Ανάμεσά τους και ο Πατρινός Άρης Βανταράκης.

Είναι 30 ετών, έρχεται από την Πάτρα και είναι επαγγελματίας τραγουδιστής και personal trainer, ενώ έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και με το βόλεϊ, παίζοντας μεταξύ άλλων στην Παναχαϊκή αλλά και σε καητγορία της βορείου Ιταλίας.

Το τραγούδι μπήκε στη ζωή του εντελώς απρόσμενα όταν ενώ εργαζόταν ως bartender, οι συνάδελφοί του τον παρότρυναν να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει. Έκτοτε δουλεύει σε μαγαζιά της Πάτρας αλλά και άλλων πόλεων.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής ένας εκ των οποίων είναι ο Λευτέρης Πανταζής. Αγαπάει το λαϊκό τραγούδι και το μόνο που τον αγχώνει είναι η στιγμή που θα πρέπει να ερμηνεύσει ξένο κομμάτι!

Δηλώνει καλός με τους καλούς αλλά… πολύ κακός με τους κακούς! Όνειρό του, να έχει τη δική του δισκογραφία και τραγούδια γραμμένα ειδικά για εκείνον! Στις σχέσεις του είναι ακριβώς όπως η μουσική που αγαπάει… ερωτικός.

Υποστήριξη: SilkTech