Τα... πολιτικά συγχαρητήρια στον Προμηθέα

Κυριακή, Φεβρουάριος 14, 2021 - 9:02πμ

Μία ακόμα σπουδαία επιτυχία πέτυχε ο Προμηθέας με τη πρόκρισή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ., αλλά και η ΝΕΠ, έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στο συγκρότημα του Μάκη Γιατρά και στον Βαγγέλη Λιόλιο.

Άγγγεος Τσιγκρής

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή την πρόκριση του Προμηθέα Πατρών στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η πρόκριση του Προμηθέα στον τελικό του κυπέλλου αποτελεί γιορτή για την Πάτρα και την Αχαΐα ολόκληρη.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους παίκτες και σε όλους τους συντελεστές.

Η υποδειγματική οργάνωση, η προσήλωση στο στόχο και η μεθοδική δουλειά των τελευταία ετών δικαιώνεται.

Ο Προμηθέας μας έδειξε που πρέπει να πάμε την Αχαΐα…

Στη κορυφή!”.

Ιάσωνας Φωτήλας

Θερμά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα πρότυπο για τη συμμετοχή της για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Με το καλό και στην κούπα....

Χριστίνα Αλεξοπούλου

Θερμά συγχαρητήρια στον Προμηθέα, για την άξια πρόκρισή του για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι συνεχείς παρουσίες της ομάδας μας, σε όλους τους τελικούς των θεσμών τα τελευταία χρόνια,  αποτελούν το επιστέγασμα της συστηματικής δουλειάς, των παικτών, των προπονητών και της διοίκησης.

Τους εύχομαι ολόψυχα να φέρουν το κύπελλο στην Πάτρα.

ΝΕΠ
Το Δ.Σ. της ΝΕΠ συγχαίρει τον Προμηθέα για την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ευχόμαστε ολόψυχα να φέρει στην πόλη μας και την κούπα. Πολλά συγχαρητήρια σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες που μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους ως πατρινούς και που μας δίνουν το παράδειγμα για να φέρουμε κι εμείς επιτυχίες και στο δικό μας χώρο. Θα είμαστε δίπλα στον Προμηθέα στον τελικό! Καλή επιτυχία!

Υποστήριξη: SilkTech