Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου! ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Φεβρουάριος 2, 2021 - 12:26μμ

Εάν έμπαινε ερώτηση σε κουίζ δεν θα το έβρισκε κανείς. Θα υπήρχαν πολλές απαντήσεις στην ερώτηση «ποιος έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου», αλλά ουδείς θα έδινε την σωστή. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί δηλαδή, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης γράφει και στίχους!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε ότι τους στίχους του νέου της τραγουδιού για τη σειρά του καναλιού «Έξαψη» τους έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Η γνωστή τραγουδίστρια, που ερμηνεύει το τραγούδι στους τίτλους αρχής, άφησε άφωνο τον Άρη Καβατζίκη στη συνέντευξη που του παραχώρησε, λέγοντας για το τραγούδι: «Και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης», με τον εκ των παρουσιαστών της εκπομπής να ρωτάει «Ο Βαγγέλης;».

«Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης», απάντησε η γνωστή τραγουδίστρια!

Μέχρι σήμερα είχε γίνει γνωστό ποιος είχε γράψει τη μουσική (σ.σ. ο Πέτρος Ιακωβίδης), αλλά τώρα μάθαμε πως τα λόγια είναι του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού!

Ποιο είναι όμως το τραγούδι; Και ποιοι οι στίχοι;

Μέρος του τραγουδιού μπορείτε να το ακούσετε από το βίντεο που είχε ανεβάσει η Νατάσα Θεοδωρίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

Όσο για τους στίχους;

«Στο μυαλό στο κορμί στις απόκρυφες στιγμές

Και στη χαμένη λογική

Στο φιλί σου στην αγκαλιά σου

Στην κατάρα και ευχή

Θα καούμε όλοι μαζί

Έξαψη παντού όταν σε βλέπω

Γίνεσαι αθόρυβη κραυγή

Θα είναι ο έρωτας πνοή

Κλείνει ο κύκλος μια ζωή

Και όλα αρχίζουν πάλι από την αρχή

Έξαψη παντού όταν σε βλέπω

Γίνεσαι αθόρυβη κραυγή».

Υποστήριξη: SilkTech