Ν. Παπαδόπουλος: «Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη, οι παίχτες τα έδωσαν όλα»

Πέμπτη, Ιανουάριος 28, 2021 - 11:02πμ

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής τα έδωσαν όλα και ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είχε κανένα παράπονο για την απόδοσή τους στο 2-2 με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή της Παναχαϊκής:

«Με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο για 90 λεπτά προσπαθούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά τρώγαμε γκολ μόνοι μας. Συμβαίνει και αυτό στο ποδόσφαιρο. Βγάλαμε φάσεις στο β’ ημίχρονο και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πριν το 1-2. Γενικά, η εικόνα της ομάδας σε αρκετά σημεία ήταν καλή, αλλά δεν επιτρέπεται να τρως τέτοια γκολ και να μένεις πίσω στο σκορ. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη σαν ομάδα.

Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό και χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές κυρίως στο αμυντικό μας κομμάτι. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας, αλλά στράβωσε το παιχνίδι στην αρχή. Προσπαθήσαμε, αλλά από μια αδράνεια μείναμε πίσω. Αυτά τα λάθη δεν επιτρέπονται. Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος από τους παίκτες, τα έδωσαν όλα και τους έδωσα συγχαρητήρια»

«Βάθος και σε ποιότητα θα προσδώσουν οι μεταγραφές»

«Ο Πλιάτσικας είχε ένα πρόβλημα χθες, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω.

Γενικά με προβληματίζει η αμυντική μας λειτουργία. Ο Λαρέα πρέπει να δουλέψει, να βελτιωθεί και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Αυτός που βλέπω ότι είναι καλύτερος στην προπόνηση, αυτός θα αγωνίζεται.

Ό,τι γίνει μεταγραφικά θα ανακοινώνεται από την ΠΑΕ. Η ομάδα θα ενισχυθεί σε βάθος και σε ποιότητα.

Υπάρχουν συζητήσεις με Μένκα και Μπρους, θα δούμε τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει και για την ομάδα, αλλά και για τους ίδιους παίκτες».

Υποστήριξη: SilkTech