Π. Έρδας: «Να επιστρέψουμε στο γήπεδο υγιείς και ανανεωμένοι»

Δευτέρα, Φεβρουάριος 1, 2021 - 8:02μμ

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας και ένας εκ των προπονητών των ακαδημιών του συλλόγου , Παναγιώτης Έρδας, μιλά και αυτός με τη σειρά του στο Α.Σ.Π. Ερμής – Ακαδημία Volley Α.Σ.Π. Ερμής (ermis.club) για την περίοδο του lockdown και την επίδραση που έχει στις αθλήτριες και στους αθλητές και χαρακτηρίζει αναγκαία την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

erdas-panagiotis ermis volley patras

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κόουτς, πως επιδρά το lockdown και τι θα χρειαστεί όταν επιτέλους ξεκινήσουν οι αθλητικές δραστηριότητες ;  

Διανύουμε τον τρίτο μήνα της καραντίνας. Το διάστημα της αποχής των αθλητριών/ών από τα γήπεδα είναι πολύ μεγάλο. Όλος ο κόπος της προετοιμασίας πήγε στράφι. Παρ΄όλα αυτά όλα τα παιδιά ,και εγώ φυσικά, περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναμπούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε πάλι τις προπονήσεις. Φυσικά και θα χρειαστεί νέα προετοιμασία για να αποκτήσει η ομάδα πάλι φυσική κατάσταση.  Δεν το κρύβω ότι υπάρχει μια μικρή απογοήτευση γιατί η αποχή είναι πολύ μεγάλη και όλη η δουλειά που είχαμε κάνει σχεδόν μηδενίστηκε. Προέχει όμως η υγεία όλων αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

erdas-panagiotis ermis volley patras

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εσύ που έχεις άμεση και καθημερινή επικοινωνία με τις αθλήτριές/ές σου, τι τους συμβουλεύεις να κάνουν αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα που απέχουν από την ενεργό δράση;

Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παρακινώ τις αθλήτριες/ές μου να μην μένουν άπραγες και να προσπαθούν να διατηρούν όσο μπορούν την φυσική τους κατάσταση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τέλος , τι ευχή θα έκανες;

Εύχομαι να τελειώσει το συντομότερο αυτό που βιώνουμε και να ξαναβρεθούμε  στο γήπεδο υγιείς και ανανεωμένοι.

Υποστήριξη: SilkTech