Ο Προμηθέας ενδιαφέρεται για τον Κουίνσι Φορντ - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Ιανουάριος 18, 2021 - 10:02πμ

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και στον Προμηθέα δεν σταματούν την ενίσχυση της ομάδας με την έλευση του Τζουάν Εβανς. Μπορεί αυτός να συμπληρώνει οριστικά την περιφέρεια της ομάδας, όμως, ο Μάκης Γιατράς έκρινε ότι για να είναι πλήρες το παζλ και να διεκδικήσει ο Προμηθέας με μεγαλύτερες αξιώσεις τους μεγάλους του στόχους, χρειάζεται και ένας παίκτης πιο κοντά στο καλάθι.

Ο στόχος, που είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχει… προαχθεί σε παίκτη της ομάδας και όχι απλό στόχο, είναι ο Κουίνσι Φορντ. Πρόκειται για έναν 27χρονο αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται στη Γαλλία με τη Γκραβελίν, με την οποία παίζει φέτος περίπου 21 λεπτά, σκοράροντας 6 πόντους και παίρνοντας 3,6 ριμπάουντ.

Ο Φορντ, με τον οποίο είναι προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις αλλά χωρίς ακόμα να υπάρχει οριστική συμφωνία, αφού έπαιξε το 2016-17 στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Σολτ Λέικ Σταρς, άρχισε την ευρωπαϊκή του καριέρα, από τον Ζολνόκι για να συνεχίσει στο Βέλγιο με τη Σαρλερουά όπου έπαιξε και στο BCL, στη Γερμανία με την Κραϊλσχάιμ και φέτος στη Γαλλία με τη Γκραβελίν.

Υποστήριξη: SilkTech