Αλέξης Κούγιας: Ο γιος που απέκτησε στα 52 και τα όνειρα για το μέλλον της κόρης του

Σάββατο, Ιανουάριος 16, 2021 - 1:00μμ

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο χαμό της πρώτης του συζύγου, στο γάμο και το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου, αλλά και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

«Όταν πέθανε η πρώτη μου σύζυγος έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας, έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος μετά. Αφιέρωσα τη ζωή μου στη δικηγορία γιατί η εργασιοθεραπεία μετά το χαμό της συζύγου μου ήταν βάλσαμο. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο γιος μου πέρασε φέτος στη Νομική Αθηνών, ελπίζω  και η κόρη μου να έρθει στο γραφείο. Στο γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Είχαμε ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, ζητούσε τη μισή μου περιουσία. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ κακή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. Δεν με αδίκησε η φύση παρά τις προσπάθειες του Λαζόπουλου να με βγάλει κοντό. Όταν έχεις παιδιά, απαγορεύεται να ξαναπαντρευτείς και να ξανακάνεις παιδιά. Τα παιδιά μου δεν είδα ποτέ καμία σχέση μου. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ για τη ζωή μου και ας ήμουν δικηγόρος στις πιο σκληρές υποθέσεις της Ελλάδος», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Υποστήριξη: SilkTech