Όλα έτοιμα στην Παναχαϊκή για την πρεμιέρα - Μήνυμα ανόδου στη media day

Παρασκευή, Ιανουάριος 15, 2021 - 3:42μμ

Την τελευταία της προπόνηση πριν την πρεμιέρα της Super League 2, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή (15/1) η Παναχαϊκή στο γήπεδό της στην Αγυιά. Μετά το φινάλε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, οι Χρήστος Αραβίδης και Θύμιος Αργυρόπουλος αλλά και ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Δημήτρης Γκαβέρας μίλησαν στους δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο για την πρώτη media day της σεζόν.

Ο θεσμός της ενημέρωσης των δημοσιογράφων επέστρεψε με το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με σκοπό να γίνει θεσμός φέτος, πριν τις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για την αυριανή (16/1) αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στην Αγυιά, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για τις επίσημες υποχρεώσεις, όπως και αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά, τονίζοντας πως δεν έχει καθόλου άγχος γιατί εμπιστεύεται απόλυτα την ομάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δύο ποδοσφαιριστές του που μίλησαν στους ανθρώπους του Τύπου για το μεγάλο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, στην πρώτη κατηγορία που ανήκει η Παναχαϊκή, με τη συμπλήρωση 130 χρόνων ιστορίας.

Νίκος Παπαδόπουλος: Νοοτροπία νικητή σε κάθε ματς

«Θα δούμε πράγματα που δουλέψαμε όλο αυτόν καιρό μέσα στα παιχνίδια, αφού δεν γινόταν να δώσουμε φιλικά.

Με τα Τρίκαλα πρέπει να έχουμε καλές επιλογές και καθαρό μυαλό, αλλά να διαχειριστούμε και τις δυνάμεις μας. Είμαστε ομάδα με δυναμική κόσμου και θα μας λείψει η βοήθεια του, αλλά πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή σε κάθε αγώνα, για να πετύχουμε στο τέλος τους υψηλούς στόχους μας.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον υλικό και πέρα από τις νίκες σκοπός μου είναι να εξελίσσονται και οι νεαροί ταλαντούχοι παίκτες, που υπάρχουν στο ρόστερ και θα έχουν ευκαιρίες».

Χρίστος Αραβίδης: Προσοχή στην πρεμιέρα, παιχνίδι ειδικών συνθηκών

«Ξεκινάμε επιτέλους μετά από πολύ καιρό και ευελπιστώ να μπούμε με το δεξί. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ.

Το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πάνω κάτω γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας. Πολλά θα κριθούν στα ματς με τις ομάδες χαμηλότερης δυναμικής και πρέπει να κερδίσουμε τους συγκεκριμένους αγώνες.

Οι πρεμιέρες πάντα είναι ειδικών συνθηκών και θέλουν μεγάλη προσοχή. Είμαστε όμως έτοιμοι και ήρθε ο καιρός να δείξουμε ότι δουλέψαμε, βγάζοντας στοιχεία του ταλέντου μας στο χορτάρι».

Θύμιος Αργυρόπουλος: Νίκες από την αρχή, για να πάρουμε ψυχολογία

«Μετά από μια δύσκολη περίοδο για εμάς είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε στην Παναχαϊκή και θέλουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Θα τα δώσουμε όλα για αυτό.

Θέλουμε νίκες στην αρχή, για να πάρουμε ψυχολογία και το καλό ξεκίνημα είναι σημαντικό. Υπάρχει φέτος διοικητική σταθερότητα, ένας καλός προπονητής και είμαστε όλοι ενωμένοι. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι και στην απόδοση μας, με σκοπό να πετύχουμε την άνοδο».

Δημήτρης Γκαβέρας: Όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε την προσπάθεια

«Για εμάς η φετινή σεζόν έχει ένα μεγάλο σκοπό και αυτός είναι να έρθει η άνοδος στην Super League 1.

Για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι, για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Η Super League είναι μικρή και δεν χωράει τα 130 χρόνια ιστορίας της Παναχαϊκής».

Η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση

Υποστήριξη: SilkTech