Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει εξαφανιστεί και οι Νετς δεν έχουν ιδέα που μπορεί να είναι

Πέμπτη, Ιανουάριος 14, 2021 - 11:52μμ

Απίστευτο είναι αυτό που γίνεται στους Νετς με τον Ίρβινγκ. Πριν από μερικές ημέρες αρνήθηκε να παίξει με την ομάδα του, «γιατί δεν ήθελε» και δεν απάντησε καν στον Νας που τον έψαξε. Από τότε δεν έχει επιστρέψει στο μπάσκετ και τους Νετς και τα ίχνη του αγνοούνται.

Η ομάδα του δεν έχει ιδέα που είναι και γιατί δεν παίζει, ενώ κανείς δεν ξέρει που θα πάει όλο αυτό. Ο Ίρβινγκ ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν, αλλά για ακόμα μια φορά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομάδα που ανήκει, χωρίς να την βοηθάει.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση των Νετς, όταν αποφασίσει να επιστρέψει.

Το NBA... ερευνά τον Ίρβινγκ

Ο Κάιρι Ίρβινγκ εμφανίστηκε σε οικογενειακό πάρτι γενεθλίων χωρίς μάσκα και το ΝΒΑ ερευνά την ώρα και την τοποθεσία της εκδήλωσης, προκειμένου να προβεί σε κυρώσεις, σε περίπτωση που υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη.

Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς έχει απουσιάσει από τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις της ομάδας του και παραμένει σε αγωνιστική αδράνεια για προσωπικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο Ίρβινγκ δεν έχει πατήσει παρκέ μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσινγκτον, την περασμένη Τετάρτη και οι Νετς έχουν ρεκόρ 1-2 εν τη απουσία του.

Υποστήριξη: SilkTech