Οι 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ζήτησαν Final 8 στο ΟΑΚΑ!

Σάββατο, Ιανουάριος 9, 2021 - 8:02μμ

Λίγες μέρες μετά την πρόταση που έστειλε η ΕΟΚ στις ομάδες που συμμετέχουν στα προημιτελικά του κυπέλλου, για διεξαγωγή των πρώτων αγώνων στις έδρες που έχει γίνει ήδη κλήρωση και εν συνεχεία ένα F4 πιθανότατα στο Περιστέρι, οι ομάδες αυτές έκαναν σήμερα τηλεδιάσκεψη για να δουν αν και πού συμφωνούν μεταξύ τους.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, Προμηθέας, Κολοσσός, Ηρακλής, ΠΑΟΚ και Λαύριο έδειξαν μια διάθεση να συμφωνήσουν σε βασικές αρχές για την τέλεση ενός F8 για πρώτη φορά στην ιστορία, θεωρώντας ότι δίνεται η ευκαιρία από την ώρα που δεν υπάρχει κόσμος και δεν θα υπάρχει ο φόβος της βίας.

Η Αθήνα είναι ο τόπος για τον οποίο έγινε συζήτηση, σε ένα γήπεδο φυσικά, με προημιτελικούς Τετάρτη και Πέμπτη 10-11/2, ημιτελικούς Σάββατο 13/2 και τελικό την Κυριακή 14/2

Συμφωνία δεν υπήρξε, αλλά… ούτε και διαφωνία. Παρουσιάστηκαν ενστάσεις, με άλλους να θέτουν το οικονομικό αφού κάποιες ομάδες θα είναι… σπίτι του και κάποιες θα υποχρεωθούν σε ένα πολυήμερο ταξίδι , όπως επίσης παρουσιάστηκαν και ενστάσεις από ομάδες που στα προημιτελικά έχουν κληρωθεί γηπεδούχοι και θα χάσουν έτσι το πλεονέκτημα της έδρας.

Επειδή πάντως κανείς δεν ήταν κάθετα αντίθετο στην κεντρική ιδέα, συμφωνήθηκε τη Δευτέρα να υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη και εκεί να ακουστούν πιο λεπτομερείς προτάσεις κυρίως για την οικονομική κάλυψη, πιθανότατα με την παρουσία κάποιων χορηγών ή, ό,τι άλλο μπορεί να βρεθεί. Θεωρούν ότι αν λυθεί αυτό, οι έδρες από την ώρα που δεν υπάρχει κόσμος θα μπορούν να ξεπεραστούν.

Συνολικά η αίσθηση ήταν ότι υπήρχε καλή διάθεση και ότι μπορεί να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι:

Κολοσσός – Προμηθέας

Λαύριο – ΑΕΚ

Ηρακλής – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Υποστήριξη: SilkTech