Διάσημος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο Survivor

Τρίτη, Ιανουάριος 5, 2021 - 9:02πμ

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είχαμε τις εισόδου δύο νέων παικτών ή μάλλον παικτριών για την ακρίβεια, που μοιράστηκαν σε Διάσημους και Μαχητές.

Στους πρώτους εντάχθηκε η Αθηνά Σαλαγκούδη και στους δεύτερους η Ασημίνα Ιγγλέζου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει οτι τα νέα πρόσωπα στο παιχνίδι σταματάνε εκεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για τον Άγιο Δομίνικο είναι να ταξιδέψουν ακόμα τέσσερα άτομα που θα ενταχθούν στις ομάδες.

Η σίγουρη και ο ποδοσφαιριστής

Το σίγουρο όνομα είναι αυτό της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία ήταν να μπει αυτή την εβδομάδα, ωστόσο η είσοδό της πήρε παράταση.

Πρόκειται για την παρουσιάστρια του Mykonos Live TV, η οποία πρωταγωνιστεί σε ουκ ολίγα videos από το νησί των ανέμων κάθε καλοκαίρι και θα μπει στο παιχνίδι την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Χειμωνέτο, ενώ κουβέντα έχει ανοίξει και με την Άννα Παναγιώταρου.

Το όνομα πάντως που αναμένεται να κάνει την διαφορά, είναι αυτό του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή πρόκειται για έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή με μεγάλη απήχηση στους φίλους της μπάλας.

Υποστήριξη: SilkTech