Ο Άγγελος Τσιγκρής στην Ε.Π.Σ.Α. για τα Προσφυγικά - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Δεκέμβριος 28, 2020 - 2:02μμ

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Αχαΐας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης. 

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Αχαΐας και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρειάζονται επισκευή και συντήρηση. 

Ο Άγγελος Τσιγκρής ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την κατασκευή και επαναλειτουργία του ποδοσφαιρικού γηπέδου των Προσφυγικών της Πάτρας, για το οποίο στις 10.3.2020 είχε καταθέσει ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την οποία ζητούσε την ανακατασκευή και επαναλειτουργία της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης.

____________________ 

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

Υποστήριξη: SilkTech