Η θέση των Άρη και Ολυμπιακού Πατρών για τα Προσφυγικά

Πέμπτη, Δεκέμβριος 24, 2020 - 12:32μμ

«Ξεκινάμε από το βασικό. Εμείς θέλουμε και πάλι ζωή στο γήπεδο. Αυτό είναι το πρώτο μας και κυρίαρχο μέλημα». Αυτά τόνισε ο πρόεδρος του Άρη Πατρών, Άρης Ρούσσος, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τις εξελίξεις για την ανακατασκευή του γηπέδου στα Προσφυγικά και την πρόταση χρηματοδότησης μεγάλου μέρους του έργου από τους «ερυθρόλευκους».

Η πρόταση του Αρη Πατρών προς την ΕΠΣ Αχαΐας, για την οποία είναι στα σκαριά η οριστική συμφωνία, είναι να υπάρξει από τους «ερυθρόλευκους» σημαντική χρηματοδότηση του έργου προκειμένου να ολοκληρωθεί με το εξής αντίτιμο: Ο Άρης Πατρών για 7 χρόνια να έχει τον πρώτο λόγο στο γήπεδο Προσφυγικών, να εκμεταλλεύεται εμπορικά το κυλικείο του γηπέδου και να επιλέξει ο ίδιος τις ώρες προπονήσεων που θα έχει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ φυσικά θα το χρησιμοποιεί και ως έδρα του.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν ως έδρα, ενώ ο Ολυμπιακός Πατρών με τον πλέον επίσημο τρόπο ξεκαθάρισε εκδίδοντας ανακοίνωση ότι επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια οικονομικά προσδοκώντας επίσης σε ευνοϊκή μεταχείριση. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Διαβάσαμε με έκπληξη τα ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και στην ιστοσελίδα «pelop.gr» περί εμπλοκής του Άρη Πατρών στην ανακατασκευή του γηπέδου Προσφυγικών με οικονομική συμμετοχή και εμπορική εκμετάλλευση του κυλικείου. Αναγνωρίζουμε ως δίκαιο το αίτημα του Άρη Πατρών, όμως εξίσου δίκαιο είναι και το δικό μας αίτημα να συμμετάσχουμε επί ίσοις όροις στη διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός Πατρών έφτιαξε το γήπεδο Προσφυγικών και δικαιούται όχι απλώς να το χρησιμοποιήσει, αλλά να έχει και ρόλο όπως και ο Αρης Πατρών. Θα περιμέναμε τουλάχιστον μία ενημέρωση από την ΕΠΣ Αχαΐας για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, προκειμένου να θέσουμε και τις δικές μας απόψεις».

 

Πηγή: pelop.gr

Υποστήριξη: SilkTech