Παναχαϊκή: Παρακολούθηση και αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της Κ-19

Τρίτη, Δεκέμβριος 22, 2020 - 12:44μμ

Η Παναχαϊκή έχει επιστρέψει από τη Δευτέρα (14/12) στις ομαδικές προπονήσεις. Στην επάνοδο των “κοκκινόμαυρων” στις προπονητικές δραστηριότητες συμμετέχουν και νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ-19 του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Η Παναχαϊκή έχει ως βασική αρχή να αξιολογεί και να παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα “σπλάχνα” της. Με αυτό ως δεδομένο ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με το επιτελείο των συνεργατών του και σε απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με τον προπονητή της Κ-19 Χρήστο Παρασκευόπουλο έχει παρακολουθήσει αρκετούς παίκτες που έχουν προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.

Ενδεικτικά μέχρι σήμερα το παρών στις προπονήσεις των ανδρών έχουν δώσει οι Μανώλης Παπαχρονόπουλος, Νίκος Στασινόπουλος, Κωνσταντίνος Ταρνάρης, Λευτέρης Μικές, Φάνης Γασπαρινάτος, Ανδρέας Θωμάς, Θάνος Θανόπουλος. Το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες καθώς η αξιολόγηση θα είναι συνεχής».

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή αυτή τη διαδικασία δήλωσε στο panachaikifc.gr:

«Με μεγάλη μου χαρά από τις πρώτες συζητήσεις που έκανα με τον πρόεδρο, ταυτίστηκε η φιλοσοφία που έχουμε και οι δύο όσον αφορά την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών τόσο της πρώτης ομάδας όσο και της Κ-19.

Από τις πρώτες μέρες που είμαι εδώ, είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή της Κ-19 Χρήστο Παρασκευόπουλο και ήδη έχουν περάσει από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας επτά παίκτες από την ομάδα Νέων.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές με γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας για την αξιολόγηση αυτών των παιδιών έτσι ώστε να δούμε κατά πόσο μπορούν να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα τώρα ή στο άμεσο μέλλον.

Κατά την άποψη μου το μέλλον του ποδοσφαίρου γενικά και ειδικά για την ομάδα μας είναι εκεί στις μικρές ηλικίες».

Υποστήριξη: SilkTech