Γιατράς: «Σαν παιδί μου ο Μαντζούκας, η ομάδα θα είναι όπως πρέπει» - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Δεκέμβριος 20, 2020 - 10:02πμ

Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στον Λευτέρη Μαντζούκα και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως είναι ένα παιδί που έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του. Ο προπονητής των Πατρινών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από την ήττα από τον Ιωνικό, τονίζοντας στην αρχική τοποθέτησή του:

«Το έχω ξαναπεί. Οι δυσκολίες είναι άλλες, δεν είναι αυτές που περνάμε εμείς… Εμείς θα την βρούμε την άκρη μας. Ή δεν θα τη βρούμε… Συγχαρητήρια στον Ιωνικό, να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και μακάρι να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που περνάμε για να μπούμε στην κανονικότητα. Συνεχίζουμε.

Υπάρχουν πολλά πράγματα και πολλές δικαιολογίες που θα μπορούσαμε να πούμε όμως δεν πρόκειται να το κάνουμε. Ο Προμηθέας να είστε σίγουροι θα γίνει όπως πρέπει, το ταμείο θα γίνει στο τέλος και πιστεύω θα είναι θετικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε κάνει προετοιμασία. Έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια σε 10 μέρες, κάθε μέρα κάτι γίνεται, κάτι συμβαίνει. Αυτό που παρουσιάζουμε δεν είναι ο Προμηθέας, δεν είναι ούτε το 10%. Πάμε μήπως μπορέσουμε να πάρουμε τα παιχνίδια με αλχημείες και… τουρλουμπούκι. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε η ομάδα που έβλεπε ο κόσμος και χαιρόταν μπάσκετ. Η ευθύνη είναι δική μου».

Όσον αφορά τον Λευτέρη Μαντζούκα και τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, είπε: «Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά. Ο Λευτέρης είναι σαν παιδί μου. Δεν εννοώ μόνο μπασκετικά. Είναι ένα παιδάκι που γνώρισα 12 χρονών. Ό,τι έχει πετύχει, το έχει κάνει επειδή είναι δουλευταράς. Έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του. Πιστεύω ότι θα πάει ακόμα πιο ψηλά γιατί το αξίζει, αρκεί να μείνει το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του».

Υποστήριξη: SilkTech