Εργασίες στο προπονητήριο στίβου στου Λαδόπουλου (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Δεκέμβριος 26, 2020 - 1:00μμ

«To φυλάξαι τ' αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι» έλεγε ο Δημοσθένης κι έτσι ακριβώς είναι!

Ανακαινίζεται αυτό το διάστημα από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στίβου στου Λαδόπουλου προκειμένου να υποδεχτεί τους αθλητές του Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. κι όχι μόνον με ωραίους χρωματισμούς ενόψει των προπονητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων του νέου έτους.

Όμως, για την ώρα η πανδημία δυστυχώς δεν επιτρέπει στα στελέχη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και στον πρόεδρο Νίκο Μπαλάση να εφαρμόσουν ό,τι σχεδιάζουν!

"Μια ακόμα δύσκολη χρονιά για τον αθλητισμό θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες. Εμείς προετοιμαζόμαστε κι ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
Ευχαριστούμε τον κ. Τάκη Πετρόπουλο και τον κ. Κώστα Κούτρα (υπεύθυνο των Δημοτικών εγκαταστάσεων «ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» ) για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας.
Σημειωτέον ότι προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και στα προβλήματα του ανοιχτού Σταδίου στο οποίο υπάρχουν επικίνδυνες φθορές στους διαδρόμους του ΤΑΡΤΑΝ που εγκυμονούν κινδύνους για σοβαρούς τραυματισμούς αθλητών.
Βέβαια υπάρχει το όραμα του μακροπρόθεσμου έργου αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει την ολική ανακατασκευή της Δημοτικής εγκατάστασης στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Δήμου στις αθλητικές δομές που διαχειρίζεται. Επειδή όμως αυτό θα αργήσει γιατί ακόμα βρίσκεται στην εκπόνηση της μελέτης θα ήταν ευχής έργον να βρεθεί μια πρόσκαιρη λύση μερικής επιδιόρθωσης της φθοράς του ΤΑΡΤΑΝ", αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech