Γιατράς: «Πάνω απ' όλα είναι η υγεία, δεν έχουμε κάνει προετοιμασία» - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2020 - 9:02πμ

Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Προμηθέας Πατρών, το ενδεχόμενο αλλαγής του Ντελρόι Τζέιμς και τον Γιάννη Αγραβάνη.

«Πραγματικά ήταν μια δύσκολη νίκη, λείπαμε οκτώ μέρες είχαμε πάρα πολλά προβλήματα όμως αυτή τη στιγμή, άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Συνεχίζουμε κι εύχομαι να μπούμε γρήγορα στην κανονικότητα» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Προμηθέα.

Πήρε το... θρίλερ και επέστρεψε στις νίκες ο Προμηθέας

Όσον αφορά το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Ντελρόι Τζέιμς είπε: «Όχι. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Έχουμε δώσει τέσσερα παιχνίδια σε οκτώ μέρες, έχουμε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη. Δεν έχουμε κάνει προετοιμασία…. Η ομάδα αυτή τη στιγμή θα συγκεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα… Υπήρχε μεγάλη αποχή, υπάρχουν παίκτες που είναι αγνώριστοι. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Πάνω από όλα είναι η υγεία».

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε την πιθανότητα επιστροφής του Γιάννη Αγραβάνη: «Αν κάτι φέρνει πρόβλημα και το πρόβλημα μεταφέρεται σε άλλη ομάδα… Ο Γιάννης Αγραβάνης είναι παίκτης του Μεσολογγίου, είναι ζήτημα εσωτερικό του Μεσολογγίου, έχει πάει δανεικός από τον Προμηθέα. Πρέπει να λύσει το θέμα με το Μεσολόγγι».

Υποστήριξη: SilkTech