Διαμαντίδης: «Ο Αργυρός με έχει κερδίσει μια φορά στα τρίποντα»! ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Δεκέμβριος 8, 2020 - 5:09μμ

Οι Δημήτρης Ιτούδης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρήςς Παπαλουκάς μίλησαν για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μοιράστηκαν ιστορίες και περιστατικά που έχουν περάσει μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι μεγάλος φαν του μπάσκετ ενώ έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, οι οποίοι μίλησαν για τον γνωστό τραγουδιστή στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Μέσα από μία κοινή παρέα βρεθήκαμε και παίξαμε μπάσκετ κι από εκεί και πέρα εξελίχθηκε σε μία πολύ ωραία φιλία. Είναι ωραίος σαν παράδειγμα. Βρίσκει πάντα χρόνο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό παρότι στη δουλειά του πρέπει να ξενυχτάει. Μία φορά μάλιστα με κέρδισε σε ένα διαγωνισμό τριπόντων!», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Γνωριστήκαμε σε μία νυχτερινή έξοδο, όταν είχαμε πάει μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο μαγαζί όπου τραγουδούσε. Για άνθρωπο που δεν έχει παίξει μπάσκετ, είναι πολύ καλός. Όλοι έχουμε… ελαττώματα και τους αγαπάμε με αυτά», ανέφερε χαριτολογώντας ο Θοδωρής Παπαλουκάς όταν ρωτήθηκε για τα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα του Αργυρού

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε από την πλευρά του: «Είναι Παναθηναϊκός με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Η διαφορά είναι ότι όταν αυτός με καλεί στην πίστα εγώ παίρνω το μικρόφωνο και κουρελιάζομαι ενώ αυτός δεν έχει παίξει μαζί ένας εναντίον ενός. Μάλλον θα φοβάται το σουτ μου…».

Υποστήριξη: SilkTech