Το συμβολικό δώρο των συμπαικτών του στον Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Δεκέμβριος 10, 2020 - 9:02πμ

Δύο στυλό ήταν το συμβολικό δώρο που έκαναν οι συμπαίκτες του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος χθες γιόρτασε τα 26α γενέθλιά του. Αφού οι Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσαν χθες την πρώτη τους ομαδική προπόνηση τραγουδώντας το «Happy Birthday» στον Έλληνα σούπερ σταρ, οι Κρις Μίντλετον και Πατ Κόναγκτον τον οδήγησαν στα αποδυτήρια προκειμένου να του δώσουν ένα δώρο, που σκέφτηκαν ότι είναι ιδανικό για τον 26χρονο Αντετοκούνμπο, καθώς πρόκειται να αποφασίσει αν θα υπογράψει επέκταση στο συμβόλαιό του, για να παραμείνει στο Μιλγουόκι για πολλά ακόμη χρόνια.

«Τραγουδήσαμε τα «Χρόνια Πολλά» μετά την προπόνηση. Εγώ και ο Πατ πιστέψαμε ότι το τέλειο δώρο σε αυτόν ήταν να του δώσουμε ένα στυλό», είπε ο Μίντλετον. «Έτσι, αφήσαμε  δύο στυλό στο ντουλάπι του για το δώρο γενεθλίων του. Του είπα ότι πρέπει να είναι μερικά από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων που έχει πάρει ποτέ, οπότε ελπίζω να το απολαμβάνει και να το χρησιμοποιεί».

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Ο Aντετοκούνμπο έχει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου διορία να υπογράψει την επέκταση, αλλά θα μπορούσε να έχει την ίδια συμφωνία με τους Μπακς το επόμενο καλοκαίρι, εάν δεν επιλέξει να βρεθεί στην αγορά ως ελεύθερος. Από τη μεριά του ο Έλληνας σούπερ σταρ, με αφορμή τα γενέθλιά του, ανέβασε στα social media, μία οικογενειακή φωτογραφία, με τη γυναίκα και το παιδί του, γράφοντας «Μόνο καλύτερο γίνεται».

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Υποστήριξη: SilkTech