Γέρασε... απότομα ο Μπέκαμ - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, Δεκέμβριος 4, 2020 - 3:32μμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι 45 ετών. Τα πλάνα, ωστόσο, στα οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής εμφανίζεται με γκριζαρισμένο μαλλί και αρκετές ρυτίδες στο πρόσωπο δεν αποδίδουν την τωρινή του ηλικία.

Απαντούν ενδεχομένως στην απορία του πώς θα φαίνεται όταν πια θα έχει προσθέσει αρκετά ακόμη χρόνια στην πλάτη του, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός της απότομης "γήρανσής" του.

Ο Βρετανός σταρ αποφάσισε να εμφανιστεί από το μέλλον για καλό σκοπό, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα για το παρόν, συμμετέχοντας στην εκστρατεία κατά της ελονοσίας που συνεχίζει να στοιχίζει εκατομμύρια ζωές ανά τον πλανήτη.

Έτσι, ταξιδεύει στο μακρινό μέλλον, για να μεταφέρει το μήνυμα του τέλους της ελονοσίας, τονίζοντας πως "πρέπει να πεθάνει, ώστε εκατομμύρια άνθρωποι να ζήσουν".

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram το βίντεο της νέας καμπάνιας, τονίζοντας πως κάθε δύο λεπτά ένα παιδί πεθαίνει στον κόσμο από ελονοσία.

Έπειτα, δήλωσε σχετικά: "Η καταπολέμηση της ελονοσίας είναι μια αιτία πολύ κοντά στην καρδιά μου, επειδή η ασθένεια παραμένει ένας τεράστιος δολοφόνος παιδιών και έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό. Συνεργάζομαι με το Malaria No More UK από το 2009, υποστηρίζοντας εκστρατείες και βοηθώντας να γίνει γνωστή αυτή η πρόκληση. Οι εκστρατείες τους χρησιμοποιούν πάντα μεγάλη δημιουργικότητα και καινοτομία για να προσελκύσουν την προσοχή στο ζήτημα και χαίρομαι που γνώρισα μερικούς από τους πιο εμπνευσμένους ανθρώπους που εργάζονται τόσο σκληρά για να τερματίσουν αυτή την ασθένεια".

Υποστήριξη: SilkTech