264 μέρες έχει να παίξει η Παναχαϊκή

Δευτέρα, Νοέμβριος 30, 2020 - 8:00πμ
Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα Παναχαϊκή - Καλαμαριά 7-0

Ήταν 10 του περασμένου Μάρτη, στην Ναύπακτο, όταν η Παναχαϊκή νίκησε με 7-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 20ή αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Απέμεναν δύο ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, ενώ θα ακολουθούσαν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, με τι συμμετέχουσες ομάδες να δίνουν άλλα 10 παιχνίδια.
Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε, τα μέτρα για την πρώτη πανδημία του κορωνοϊού ματαίωσαν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ η πανδημία υποχώρησε, ήρθε το καλοκαίρι, το νέο πρωτάθλημα ετοιμάστηκε, έγινε η κλήρωση, είχαμε και κάτι ...χασομέρια για την οριστικοποίηση των ομάδων και τα τηλεοπτικά, ώσπου μάθανε ότι χασομεράμε και "πλσκώσανε" οι ιοί.

Νέα πανδημία. Νέο λοκντάουν και φτάσαμε αισίως στην 30ή Νοέμβρη με την Πάτρα να εορτάζει τον πολιούχο της και την Παναχαϊκή τις 264 μέρες χωρίς αγώνα.
Τόσες, μετρημένες μία - μία πέρασαν από κείνη την Τρίτη 10 Μαρτίου, γύρευε πόσες θα περάσουν ακόμα μέχρι τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος εάν και εφόσον ξεκινήσει.. Όλο αυτό το διάστημα έχει δώσει καμιά 30αριά φιλικά, έχει κάνει καμιά 500αριά προπονήσεις, μα επίσημο ματς, ουδένα!

Σημειωτέον πως το τελευταίο παιχνίδι της Παναχαϊκής στην Πάτρα ήταν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, για την 18η αγωνιστική, οπότε και νίκησε τον Εργοτέλη με 2-0. Από τότε πέρασαν συνολικά 290 μέρες, τόσες έχουμε να την δούμε αγωνιζόμενη στην Πάτρα.

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech