Άτυχος στην Ιταλία ο Πάρης Σταυρόπουλος - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Νοέμβριος 24, 2020 - 6:32μμ

Άτυχος στάθηκε κατά τον 4ο επαγγελματικό αγώνα της καριέρας του ο Πάρης Σταυρόπουλος που ταξίδεψε στην Ιταλία για να αγωνιστεί σε πυγμαχική βραδιά το Σάββατο 21 Νοεμβρίου.

Ο δυνατός Πατρινός πυγμάχος στο πιο δύσκολο ματς της πορείας του ως τώρα στα επαγγελματικά ρινγκ αντιμετώπισε τον εμπειρότερο 30χρονο Ιταλό Christopher Μondongo (7-2).

Ο Σταυρόπουλος έχασε το ματς με τεχνικό νοκ άουτ έπειτα από σπάσιμο που υπέστη στο αριστερό του χέρι στην αρχή του πρώτου γύρου (στο πρώτο λεπτό) πάνω σεμπλοκάρισμα ενός άπερκατ.

Πλέον θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα να αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τους επόμενους τρεις μήνες.

«Το γεγονός μου έκοψε τα φτερά γιατί είχα κάνει πολύ προετοιμασία, αυστηρή διατροφή και πολλά ταξίδια πήγαν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Πάνω στο ρινγκ πατούσα δυνατά και ήμουν σίγουρος πως αν δεν συνέβαινε ο τραυματισμός θα κατάφερνα εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα μιας και είδα πολλά κενά στο παιχνίδι του», δήλωσε ο ίδιος ενώ ανέβασε στο προφίλ του στο facebook και την ακτινογραφία με το τραυματισμένο του χέρι.

Υποστήριξη: SilkTech