Συγκινεί ο Γιατράς: «Ήρωες οι γιατροί που σώζουν ζωές, δεν είναι συνθήκες για μπάσκετ» ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Νοέμβριος 22, 2020 - 8:02πμ

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε την τραγική κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό, εκφράζοντας τη στήριξή του στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη δική τους μάχη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θα μου επιτρέψετε να δώσω συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών από τον κορωνοϊό. Αυτό είναι το σημαντικό. Όχι αν κερδίσαμε ή αν χάσαμε… Θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση εκ μέρους όλου του οργανισμού του Προμηθέα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, σε όλους τους ανθρώπους που κινδυνεύει η ζωή τους για να σώσουν ζωές.

Εμείς απλώς είμαστε σε ένα γήπεδο και παίζουμε μπάσκετ… Εγώ αυτή τη στιγμή στην ουσία συμμετέχω στην ομάδα του Προμηθέα, δεν είμαι προπονητής του Προμηθέα… Γίνονται τρελά πράγματα. Γι’ αυτό λέω συγχαρητήρια και στους παίκτες των δύο ομάδων που κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορούν και αγωνίζονται και ανταποκρίνονται.

Αυτά που βιώνει η ομάδα μου είναι το λιγότερο, αυτά που βιώνει η κοινωνία είναι τα χειρότερα. Υπάρχουν οικογένειες που έχουν θανάτους, γιατροί που δεν κοιμούνται, άνθρωποι που παλεύουν για τη ζωή τους, αυτοί περνάν δύσκολα, εμείς δεν κάνουμε τίποτα».

Υποστήριξη: SilkTech