Αντωνόπουλος, Κανελλόπουλος, Πατρινός: Δεν θα αναμειχθούμε με τα διοικητικά της ΕΑΠ

Τετάρτη, Νοέμβριος 18, 2020 - 8:02πμ

Ανακοίνωση εξέδωσαν τρία πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΑΠ, τα οποία παίρνουν θέση στις εξελίξεις και ταυτόχρονα διαψεύδουν κάθε σενάριο εμπλοκής τους στα διοικητικά της ομάδας. Η ανακοίνωση και η θέση των Παναγιώτη Αντωνόπουλου, Θεόδωρου Κανελλόπουλου και Ευθύμιου Πατρινού:

«Μετά τα δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους της Ε.Α.Π. που δεχθήκαμε, καθώς και την τελευταία ανακοίνωση των μελών του Δ.Σ. του σωματείου, οφείλουμε και δημόσια να ξεκαθαρίσουμε τις μελλοντικές μας προθέσεις.

Καταρχήν δεν είναι στα σχέδια μας και να μην ανησυχούν κάποιοι, επί του παρόντος αλλά και του άμεσου μέλλον, να αναμειχθούμε στα Διοικητικά του σωματείου της Ε.Α.Π. 

Άλλωστε, τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. έχουν την δυνατότητα και την οικονομική δύναμη, να συνεχίσουν το έργο που χάραξαν χωρίς τη συνδρομή και τη βοήθεια κανενός.

Δεν επιθυμούν και πολύ περισσότερο δεν επιθυμούμε, να συνδράμουμε με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΕΥΘΥΝΗ στην πορεία του σωματείου.

Μια πορεία που ευχόμαστε να είναι σύμφωνη με την τελευταία ανακοίνωση, για κάθοδο όλων των τμημάτων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που συμμετέχουν και όχι να επαναληφθεί απόφαση, όπως η μελανή για την ιστορία του σωματείου, της γνωστής διάλυσης του Ανδρικού τμήματος Βόλεϊ».

Υποστήριξη: SilkTech