Με πολλές απουσίες κόντρα στην Τρέντο (19:30) ο Προμηθέας - «Πυρά» κατά της Ευρωλίγκας

Τετάρτη, Νοέμβριος 11, 2020 - 11:02πμ

Συνεχίζονται οι υποχρεώσεις του Προμηθέα στο Eurocup. Oι Πατρινοί υποδέχονται την πρωτοπόρο του ομίλου, Τρέντο (19:30, live στο sportin.gr), αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα, αφού αρκετοί παίκτες θα απουσιάσουν λόγω κορvνοϊού.

H ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε χθες ακόμα 4 νέα κρούσματα του ιού και η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δυσκολότερη

Στα άλλα ματς του ομίλου η Μπουρσασπόρ παίζει με την Τσεντεβίτα, με τον Προμηθέα να θέλει νίκη των Τούρκων και η Ναντέρ με τη Γκραν Κανάρια (οι Πατρινοί θέλουν επικράτηση των Γάλλων).

«Αύριο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει πέντε νίκες και παραμένει αήττητη στον όμιλό μας. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, λόγω της νόσου COVID-19 και των τραυματισμών. Ο κορωνοϊός δημιούργησε πολύ ειδικές συνθήκες, κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε νέα δεδομένα. Οπότε, απλώς ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είμαστε υγιείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς για το ματς.

Ζήτησε αναβολή ο Προμηθέας - «Πυρά» Λιόλιου κατά Μπερτομέου

Την... έκρηξη του Βαγγέλη Λιόλιου, προκάλεσε η απόφαση της Euroleague να... αγνοήσει τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στον Προμηθέα Πατρών και να μην αναβάλει την εντός έδρας αναμέτρηση με την Τρέντο, για την 7η αγωνιστική του Eurocup.

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ εξαπέλυσε επίθεση στον εκτελεστικό διευθυντή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, υπογραμμίζοντας ότι σε δύσκολες καταστάσεις ξεχωρίζουν οι ηγέτες από τους διαχειριστές.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη αγωνιστική ο Προμηθέας είχε ταξιδέψει... μισός στα Κανάρια Νησιά, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλαιπωρούν την ομάδα, μετά από απόφαση της λίγκας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Λιόλιου: «Σε μια τρελή χρονιά, σε μια χρονιά παρωδία για τον αθλητισμό καμμία απόφαση πια δεν μου κάνει εντύπωση. Σε κάτι τέτοιες δυσκολίες ξεχωρίζουν οι πραγματικοί ηγέτες από τους διαχειριστές εξουσίας. Οι ηγέτες διαμορφώνουν τις εξελίξεις κόντρα στα συμφέροντα και στην πεπατημένη ενώ οι διαχειριστές εξουσίας απλά τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις».

Η βαθμολογία:

1. Τρέντο (5-0)

2. Γκραν Κανάρια (4-1)

3. Τσεντεβίτα Ολίμπια (3-2)

4. Προμηθέας (2-3)

----------------------------------------

5. Ναντέρ (1-4)

6. Μπούρσασπορ (0-5)

Υποστήριξη: SilkTech