ΑΠΣ Ζαβλάνι: «Προέχει η υγεία…»

Δευτέρα, Νοέμβριος 9, 2020 - 3:32μμ

Η διοίκηση της ομάδας του Ζαβλανίου προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση αναφέροντας ότι προέχει υγεία και το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αναλυτικά:

«..Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις...Μέρες παράξενες....Ο κόσμος πλέον έχει αλλάξει και βρίσκεται στο έλεος ενός "αόρατου" εχθρού που εξελίσσεται δραματικά  και  καλούμαστε για δεύτερη φορά να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρμοδίων για να αποκρουστεί η διασπορά του ιού ενώ  παράλληλα  είμαστε αντιμέτωποι και με  δύσκολες καθημερινές καταστάσεις  όπως  καραντίνα, ψυχολογία, οικονομία ...

Μέσα σε όλο αυτό ο αθλητισμός περνά σε δεύτερη μοίρα...Εύλογο είναι όλοι και κυρίως οι παράγοντες που βάζουν από το υστέρημα τους να προβληματίζονται  για το μέλλον. .σε έναν ερασιτεχνικό αθλητισμό που ξεκίνησε έτσι κ αλλιώς  δυσοίωνα με κλειστά αποδυτήρια, με οικονομικές δυσκολίες και χωρίς κάποια οικονομική κρατική στήριξη, με αδύναμη υγειονομική υποδομή και φυσικά με το άγχος του  covid-19 να τριγυρνάει σε κάθε συνθήκη . ..

Αλλά αυτό που

   ΠΡΟΈΧΕΙ ΕΊΝΑΙ Η  ΥΓΕΊΑ! !!!..

..Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στις ζωές μας,προτεραιότητα έχουν πολύτιμες  αξίες όπως  Οικογένεια,φίλοι ,εργασία και φυσικά υγεία και πρέπει  συνειδητά να προσέχουμε για να έχουμε. ..

Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ ΤΟΥ ΖΑΒΛΑΝΊΟΥ ΕΎΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΜΑΣ ΖΩΉ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΊ ❗❗❗❗».

Υποστήριξη: SilkTech